Aston Martin Vulcan

Vineri, 22 Decembrie 2017 | Tuning

Acum și pe drumurile publice: un exemplar Aston Martin Vulcan poate fi condus și pe stradă

RML Group a operat o serie de modificări pentru ca Aston Martin Vulcan, model destinat exclusiv circuitului, să poată rula și pe drumurile publice. În ciuda schimbărilor aduse, motorul V12 de 7.0 litri produce tot 820 de cai putere.
Duminica, 02 Iulie 2017 | Modele noi

După ce a terminat producția lui Vulcan, Aston Martin caută îmbunătățiri: supercarul primește un pachet aerodinamic AMR Pro

Aston Martin a dezvăluit în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood un pachet extrem pentru actualul Vulcan. Supercarul va beneficia astfel de o apăsare aerodinamică mai mare decât a unei mașini concurente la Le Mans.
Joi, 28 Ianuarie 2016 | Economic

Cel mai scump Vulcan din lume se vinde în America: proprietarul cere 3.4 milioane de dolari pe modelul Aston Martin

Aston Martin Vulcan are doar un an de când a fost lansat dar devine deja unul dintre cele mai scumpe modele produse de constructorul englez.
Miercuri, 25 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Aston Martin Vulcan: V12 de 7.0 litri şi 800 CP pentru modelul de competiţie al britanicilor

Aston Martin a prezentat noul său supercar, Vulcan. Acesta este destinat competiţiilor, are 800 CP şi va fi construit în doar 24 de exemplare.
Luni, 16 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Aston Martin Vulcan, un nou supercar, debutează în luna martie

Aston Martin a prezentat un teaser al viitorului său model, Vulcan. Acesta va debuta în data de 3 martie, în cadrul standului mărcii de la Salonul Auto de la Geneva.

Tag-uri similare

Aston Martin, motorsport, modele noi Aston martin, noutati Aston Martin, Aston Martin Vulcan, vulcan, Aston Martin motorsport, Aston martin preț, serie limitata Aston Martin, Vulcan preț
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru