Cel mai scump Vulcan din lume se vinde în America: proprietarul cere 3.4 milioane de dolari pe modelul Aston Martin

de Bogdan Mirică
Joi, 28.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin Vulcan are doar un an de când a fost lansat dar devine deja unul dintre cele mai scumpe modele produse de constructorul englez.

Unul dintre cele mai spectaculoase supercaruri produse vreodată de Aston Martin are drept de utilizare doar pe circuit. Este vorba despre Vulcan, un model expus anul trecut la Salonul Auto de la Geneva și creat de constructorul britanic doar pentru cei care își doresc adrenalină pe circuit.

Pe lângă designul spectaculos, Vulcan este pe punctul de a deveni și unul dintre cele mai scumpe Aston Martin vândute până în prezent. Un american pe nume Bernie Moreno, deținătorul unui showroom Aston Martin din Cleveland, a cumpărat un exemplar Vulcan cu 2.3 milioane de dolari, chiar dinainte ca acesta să fie arătat publicului. Acum, americanul vinde aceeași mașină cu 3.4 milioane de dolari, încercând să profite de exclusivitatea sa.

Esential 3.4 milioane de euro cere americanul pentru exemplarul său Aston Martin Vulcan.
Prețul este destul de ridicat pentru că Aston Martin a produs doar 24 de unități Vulcan, dintre care doar trei au fost rezervate pieței din Statele Unite.

Supercarul englezilor folosește un motor V12 de 7.0 litri, capabil să dezvolte peste 800 de cai putere.

Asemenea resurse au nevoie de mai multe cursuri de pilotaj, pe care Aston Martin le oferă clienților lui Vulcan.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru