Salonul Auto de la Geneva 2015

Aston Martin Vulcan, un nou supercar, debutează în luna martie

Publicat Luni, 16.02.2015
de Sebastian Toma
Comenteaza 1
Aston Martin Vulcan, un nou supercar, debutează în luna martie - Poza 1
Aston Martin a prezentat un teaser al viitorului său model, Vulcan. Acesta va debuta în data de 3 martie, în cadrul standului mărcii de la Salonul Auto de la Geneva.

Aston Martin Vulcan se anunţă a fi vedeta standului mărcii britanice din cadrul ediţiei 2015 a Salonului Auto de la Geneva. Primul teaser al modelului a fost publicat pe internet sub forma unui scurt clip video. Acesta nu prezenta niciun cadru în care să fie expus noul model de la Aston Martin, dar ne lăsa să ascultăm sunetul unei motorizări aspirate şi prezenta secţiuni ale unui circuit. Cel mai probabil, modelul Vulcan de la Aston Martin reprezintă un model dedicat circuitelor, care ar putea fi utilizat în competiţii mono-marcă precum sunt modelele McLaren P1 GTR şi LaFerrari FXX K.

Surse din cadrul mărcii britanice anunţă o serie de producţie limitată pentru modelul Vulcan, aşteptată să nu depăşească câteva zeci de unităţi. Modelul va beneficia de experienţa din motorsport a producătorului britanic şi s-ar putea bucura chiar şi de motorul V12 al lui Aston Martin One-77. Caroseria din fibră de carbon şi interiorul fără elemente de confort ar putea fi trăsături definitorii ale noului Vulcan.

Urmareste Automarket
Noul Vulcan va fi prezentat public în standul Aston Martin de la Salonul Auto de la Geneva în compania lui Vantage GT3, cea mai performantă variantă a acelui model.
În cazul lui Vantage GT3, vorbim despre un model care va avea drept de circulaţie pe drumurile publice dar care se va simţi ca acasă şi pe circuit.

Via Autocar | Aston Martin


Comentarii (1)

  • Tare ma gandesc ca ar putea fi un SUV.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru