Adio, Volkswagen Golf Cabriolet! Decapotabila germană a ieşit din producţie pentru a-i face loc lui Tiguan, dar ar putea reveni odată cu Golf 8

de Daniel Popescu
Miercuri, 05.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a încetat producţia la versiunea decapotabilă a lui Golf pentru a creşte numărul de unităţi fabricate pentru Tiguan, însă aceasta ar putea fi relansată în 2018.

Volkswagen Golf, cel mai popular model al constructorului german, a beneficiat până în prezent şi de o versiune decapotabilă, care a înregistrat însă vânzări modeste în Europa. Din acest motiv, Volkswagen a decis să înceteze producţia modelului, în ciuda faptului că ultimele îmbunătăţiri au fost introduse cu numai un an în urmă.

În urma acestei schimbări de strategie, fabrica de la Wolfsburg va putea acum să facă faţă cererii în creştere pentru noul Tiguan.

Urmareste Automarket
Volkswagen oferă însă informaţii contradictorii cu privire la posibilitatea ca cea de-a opta generaţie a lui Golf, aşteptată pentru 2018, să aibă sau nu o versiune decapotabilă.
Pe de o parte, Volkswagen îi îndeamnă pe fanii versiunii decapotabile să cumpere Beetle Cabriolet, potrivit unui purtător de cuvânt al Grupului Volkswagen în Marea Britanie. "Beetle Cabriolet este acum soluţia noastră cabrio pentru acest segment de piaţă", a afirmat el.

Pe de altă parte, un purtător de cuvânt al Volkswagen din Germania a lăsat să se înţeleagă că un nou Golf decapotabil nu poate fi exclus din calcule. "În acest moment nu există planuri pentru înlocuirea lui Golf Cabriolet, dar noul Golf 8 vine în 2018. Nu pot spune nimic despre asta", a precizat el.

Via Car Dealer Magazine

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru