Alfa Romeo lansează ediția specială 4C Spider 33 Stradale Tributo: 33 de unități dezvoltate pentru piața din America de Nord

de Cornel Șocariciu
Marti, 15.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo 4C Spider va fi disponibil pe piața din America de Nord în versiunea specială 33 Stradale Tributo. Ediția va fi produsă în doar 33 de unități.

Alfa Romeo pregătește ieșirea din scenă a lui 4C Spider, iar pentru a marca momentul, constructorul italian propune o ediție specială pentru piața din America de Nord. Aceasta va purta numele 4C Spider 33 Stradale Tributo și a fost inspriată de vechiul Alfa Romeo 33 Stradale din anii 60'.

Conform oficialilor constructorului italian, doar 33 de unități vor fi produse.

"Încă de la debutul din 2014, 4C a fost vectorul de imagine Alfa Romeo și a impresionat fanii mărcii din întreaga lume, dar a marcat și revenirea brand-ului italian în America de Nord", a declarat Tim Kuniskis, director global Alfa Romeo.

Fiecare exemplar 4C Spider 33 Stradale Tributo va fi vopsit în nuanța Rosso Villa d'Este, va fi echipat cu elemente din fibră de carbon cu detalii roșii și va avea jante finisate într-o nuanță aurie (dimensiuni de 18 inch pe față, respectiv 19 inch pe puntea spate).

Pentru interior, italienii au pregătit o tapițerie mixtă (piele și Dinamica), iar logo-ul 33 Stradale Tributo a fost integrat pe planșa de bord, pe praguri și pe consola centrală.

Totodată, reprezentanții constructorului italian spun că fiecare client va primi și o carte realizată de specialiștii din cadrul diviziei Centro Stile cu pașii făcuți în dezvoltarea lui 4C, dar și cu istoria vehicului 33 Stradale.

Oficialii Alfa Romeo spun că versiunea specială nu va avea modificări la nivelul resurselor oferite de motorul turbo de 1.750 de centimetri cubi.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru