Alfa Romeo 4C Spider

Marti, 15 Decembrie 2020 | Modele noi

Alfa Romeo lansează ediția specială 4C Spider 33 Stradale Tributo: 33 de unități dezvoltate pentru piața din America de Nord

Alfa Romeo 4C Spider va fi disponibil pe piața din America de Nord în versiunea specială 33 Stradale Tributo. Ediția va fi produsă în doar 33 de unități.
Joi, 26 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Alfa Romeo 4C Spider îşi face luna viitoare debutul european în varianta de serie

Alfa Romeo va aduce la Salonul Auto de la Geneva varianta de serie a lui 4C Spider. Modelul a avut debutul mondial la Detroit, în luna ianuarie, iar acum a venit rândul europenilor să-l vadă pe viu.
Marti, 24 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Alfa Romeo MiTo Racer: ediţie specială inspirată de succesul în motorsport

Alfa Romeo va completa lista premierelor sale de la Geneva cu o ediţie specială a modelului MiTo. Ea se va numi Racer, va adopta elemente estetice sportive, însă nu va beneficia de resurse suplimentare sub capotă.
Marti, 13 Ianuarie 2015 | Modele noi

TOP 15 premiere de la Salonul Auto din Detroit 2015 care vor ajunge şi în Europa

În această săptămână se derulează ediţia 2015 a Salonului Auto de la Detroit. În cadrul evenimentului, mai mulţi constructori au prezentat modele noi care sunt relevante şi pentru piaţa din Europa. Automarket vă prezintă 15 cele mai importante premiere pentru noi.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Alfa Romeo 4C Spider - italienii renunţă la acoperişul modelului sportiv

Alfa Romeo a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Detroit noul 4C Spider, decapotabila cu care speră să cucerească inima publicului american.
Marti, 25 Martie 2014 | Modele noi

Alfa Romeo se relansează în Statele Unite în luna aprilie, cu modelul 4C

După o aşteptare care durează de ceva ani buni, Alfa Romeo se va întoarce pe piaţa din SUA. Italienii vor marca momentul istoric prin lansarea modelului 4C în cadrul Salonului Auto de la New York, programat să debuteze în 17 aprilie.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Alfa Romeo 4C Spider: o versiune decapotabilă a modelului italian cu motor central

Italienii de la Alfa Romeo au recidivat şi au realizat o versiune decapotabilă a lui 4C, numită 4C Spider. O versiune apropriată de producţie a fost expusă la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 26 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Alfa Romeo 4C Spider Concept - varianta decapotabilă este tot mai aproape de realitate

Alfa Romeo ar putea expune la Salonul de la Geneva conceptul 4C Spider, o variantă decapotabilă a coupe-ului deja popular în Europa.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru