Alpina publică un teaser cu viitorul B4 Gran Coupe

de Alexandru Monenciu
Luni, 14.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania germană a publicat o imagine teaser cu ceea ce pare a fi viitorul B4 Gran Coupe. Bazat pe BMW Seria 4 Gran Coupe, acesta ar putea primi motorul lui B3, adica un 3.0 litri, biturbo, care dezvoltă 462 de cai putere.

În urmă cu trei zile, BMW anunța că a preluat oficial Alpina. Acum, compania din Buchloe a publicat o imagine teaser cu ceea ce pare a fi viitorul B4 Gran Coupe sau, cu alte cuvinte, un BMW Seria 4 Gran Coupe îmbunătățit.

Imaginea nu trădează foarte multe, dar cu siguranță vorbim despre jantele specifice Alpina, grafica exclusivă, materiale de cea mai înaltă calitate pentru interior și embleme speciale. Desigur, nu putea lipsi spoilerul spate discret care se și poate observa în teaser.

Alpina nu a dezvăluit data lansării, dar aceasta este aproape având în vedere că prototipurile au fost surprinse deja în teste fără prea mult camuflaj.

Potrivit zvonurilor, noul B4 Gran Coupe ar putea fi echipat cu motorul lui B3, adică un 3.0 litri biturbo care dezvoltă 462 de cai putere și 700 Nm cuplu. Transmisia automată cu opt rapoarte va primi și ea câteva îmbunătățiri.

via Alpina

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru