Aplicația Waze, disponibilă pe toate modelele Volvo cu Google încorporat în sistemul multimedia

de Tiberiu Safta
Vineri, 21.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aplicația Waze este disponibilă, din acest moment, pe toate modelele Volvo cu Google încorporat în sistemul multimedia. Clienții acestor modele vor putea descărca aplicația din magazinul virtual Google Play Store.

Volvo tocmai a anunțat că și-a extins baza de aplicații disponibile pentru sistemele multimedia ale modelelor din prezent. Începând de azi, aplicația Waze, una dintre cele mai utilizate aplicații pentru afișarea traficului real, este disponibilă oficial pe toate modelele Volvo cu Google încorporat în sistemul multimedia.

Clienții acestor modele vor putea descărca aplicația direct din magazinul virtual Google Play Store prin intermediul sistemului multimedia al mașinii.

Odată instalată, interfața aplicației ocupă mai mult spațiu în ecran, iar conținutul său este afișat mai mare și mai evidențiat în display. Aplicația va putea fi accesată prin doar un simplu gest, indiferent de cine se află la volan și de dispozitivul utilizat.

via Volvo

Comentarii (2)

  • Intrebarea de 1000 de puncte este: aplicatia Waze contine reclame in acest context?
    4 0
  • În sfârșit! Devenise o problemă de vânzări faptul că nu puteai folosi Waze pe noile modele. Mai ales că Waze e în grădina Google, ceea ce era chiar ciudat. @Tim, evident că nu se pune problema de reclame. Volvo se respectă și oferă multe alte lucruri în prețul mașinilor, cum ar fi SIM de date 5G, aplicația Volvo Cars (fosta OnCall), asistența rutieră, etc. Desigur trebuie să faci reviziile la ei, dar asta e chiar recomandat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru