Aston Martin a început livrările modelului DB5 Goldfinger Continuation: britanicii au marcat momentul cu o ședință foto cu 5 dintre cele 25 de unități programate

de Cornel Șocariciu
Luni, 21.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a demarat livrările modelului DB5 Goldfinger Continuation. Britanicii vor produce doar 25 de exemplare, toate fiind deja comandate.

În 2016, Aston Martin anunța seria "Continuation Project", un program cu ajutorul căruia constructorul britanic și-a dorit să readucă la viață o serie de modele celebre. Primul model care a făcut parte din această serie a fost DB4 GT Continuation și a fost produs în 25 de unități.

Doi ani mai târziu, britanicii au anunțat că în seria specială va fi inclus și modelul modelul DB5 folosit de personajul James Bond (sub denumirea comercială DB5 Goldfinger Continuation).

Producția noului DB5 Goldfinger Continuation a început în cursul anului curent, iar acum, oficialii constructorului britanic au anunțat că au demarat procesul de livrare. Pentru a marca acest moment, Aston Martin a organizat o ședință foto specială cu 5 dintre cele 25 de unități programate pentru producție.

Conform oficialilor Aston Martin, toate unitățile au fost deja comandate, iar fiecare exemplar are un preț de peste 3 milioane de euro.

Toate unitățile DB5 Goldfinger Continuation sunt vopsite în culoarea originală Silver Birch, iar sub capotă se află un motor aspirat de 4.0 litri cu șase cilindri în linie care dezvoltă 294 CP.

De asemenea, modelul britanic este echipat cu o mulțime de accesorii disponibile și pe mașina lui James Bond.

Printre altele, DB5 Goldfinger Continuation include o plăcuță rotativă cu trei numere de înmatriculare, un scut de protecție în partea din spate, o mașină de fum și chiar și o replică a mitralierei din zona farurilor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru