DB5

Luni, 21 Decembrie 2020 | General

Aston Martin a început livrările modelului DB5 Goldfinger Continuation: britanicii au marcat momentul cu o ședință foto cu 5 dintre cele 25 de unități programate

Aston Martin a demarat livrările modelului DB5 Goldfinger Continuation. Britanicii vor produce doar 25 de exemplare, toate fiind deja comandate.
Luni, 06 Iulie 2020 | Modele noi

Aston Martin a produs primul exemplar din seria DB5 Goldfinger Continuation: ediția va fi limitată la 25 de unități și are un preț de peste 3 milioane de euro

Aston Martin a produs primul exemplar al seriei DB5 Goldfinger Continuation. Modelul este o replică a exemplarului DB5 folosit de personajul James Bond.
Marti, 20 August 2019 | Industrie

Cea mai scumpă mașină a lui James Bond: un exemplar Aston Martin DB5 a fost vândut la licitație cu 6.3 milioane de dolari

Un exemplar Aston Martin DB5, construit pentru filmul Goldfinger din 1964, a fost vândut cu 6.3 milioane de dolari la o licitație și a devenit cea mai scumpă mașină a lui James Bond.
Vineri, 21 Iunie 2019 | Industrie

Mașinile lui James Bond: Aston Martin a confirmat prezența modelelor DB5, V8 și Valhalla în noul film cu Agentul 007

Aston Martin a anunțat că modelele DB5 și V8, precum și noul hypercar Valhalla, vor fi prezente în viitorul film din seria James Bond, a cărui lansare este programată în aprilie 2020. Inițial, se vorbea despre posibilitatea ca actorul Daniel Craig să conducă și un prototip electric Rapide E.
Luni, 21 Ianuarie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: 100 de ani de Aston Martin - între faliment şi One-77

Una dintre mărcile auto ce se identifică cu rafinamentul premium din Marea Britanie împlineşte în această lună 100 de ani de existenţă. Este vorba de Aston Martin, marca auto preferată de James Bond.
Duminica, 04 Noiembrie 2012 | General

Aston Martin DB5 deținut de Paul McCartney vândut la licitație pentru 307.000 lire sterline

Un Aston Martin DB5 din 1964 ce s-a aflat în proprietatea fostului membru al trupei The Beatles a fost vândut la licitație pentru suma de 307.000 lire sterline.
Miercuri, 02 Iunie 2010 | General

Maşina lui James Bond a fost pusă la vânzare pentru 4.8 milioane de euro

Singurul exemplar Aston Martin DB5 care a rămas intact după filmările peliculelor James Bond va fi pus la vânzare de o casă de licitaţii britanică. Toate veniturile vor fi donate unei fundaţii caritabile deţinute de proprietarul actual al maşinii.
Luni, 06 Aprilie 2009 | General

Muzeu inchinat lui James Bond

In Anglia s-a deschis de curand un muzeu inchinat seriei James Bond. Noua atractie turistica va include 19 automobile care au aparut in filmele eroului britanic.
Miercuri, 04 Iunie 2008 | General

Cele mai tari masini de la Hollywood

O serie de automobile au facut istorie in industria filmului. Va prezentam cele mai tari modele auto din filmele americane!

Tag-uri similare

Volkswagen, Ford, Lotus, Mini, Aston Martin, Mustang, Beetle, Cooper S, James Bond, Vanquish
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru