Muzeu inchinat lui James Bond

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 06.04.2009
In Anglia s-a deschis de curand un muzeu inchinat seriei James Bond. Noua atractie turistica va include 19 automobile care au aparut in filmele eroului britanic.

Lista obiectivelor turistice ce merita vizitate in Anglia s-a imbogatit de curand cu o noua locatie, care se adauga celebrelor Buckingham Palace sau Tower of London. Este vorba despre un muzeu, nu atat de popular ca cele din jurul Londrei, dar de mare interes pentru fanii seriei Bond.

Este vorba despre un muzeu inchinat exclusiv eroului britanic, deschis de curand in Keswick, in nordul Angliei. Se pare ca initiativa ii apartine englezului Peter Nelson, care si-a adorit sa adune la un loc o serie de automobile si alte obiecte care au condimentat misiunile lui Bond.

In salile muzeului, vizitatorii vor putea admira prototipurile aparute in Octopussy si Thunderball, motocicleta Cagiva din Goldeneye dar si mai multe modele de serie cum ar fi: Aston Martin DB5 (din Goldeneye, Tomorrow Never Dies), Aston Martin Vanquish (Die Another Day), Lotus Esprit S1 (The Spy Who Loved Me) si Ford Mustang Mach 1 din 1971. Colectia va reuni in total 19 automobile.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru