Aston Martin are o siglă nouă, a opta în cei 109 ani de existență

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 20.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile are o nouă siglă. Este a opta în cei 109 de existență și a fost creată în colaborare cu artistul britanic Peter Saville.

Bate vântul schimbării la Aston Martin. Britanicii vor să accelereze creșterea mărcii și să se adreseze unui public nou, tocmai de aceea anunță acum o nouă strategie de brand și o campanie de promovare sub sloganul "Intensity. Driven."

Cu această ocazie, Aston Martin prezintă și noua siglă, a opta în cei 109 de existență. A fost creată în colaborare cu artistul britanic Peter Saville și va debuta pe viitoarea generație de mașini sport ale mărcii.

Până atunci, însă, echipa de Formula 1 Aston Martin o va purta pe monoposturi în acest weekend, cu ocazia Marelui Premiu al Franței.

via Aston Martin

Comentarii (1)

  • Având în vedere că englezii au avut un mare campion Stirlig Moss ar trebui să îl onoreze și să se cheme ASTON MOSS MARTIN.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru