Sigla

Luni, 28 Noiembrie 2022 | Concepte

Lancia prezintă un nou limbaj de design și o siglă nouă

Lancia a prezentat oficial noul său limbaj de design care va fi prezent la viitoarele modele de serie începând din 2024. Totodată, constructorul italian a dezvăluit o sculptură cu formele generale ale viitoarelor modele, precum și o siglă nouă, care marchează noua eră a mărcii.
Marti, 27 Septembrie 2022 | General

Citroen are o siglă nouă. Este a zecea în cei 103 ani de existență

Citroen a dezvăluit o siglă nouă, precum și o nouă identitate de marcă. Noua siglă este inspirată de cea originală, folosită în 1919, și este a zecea siglă din cei 103 ani de existență a mărcii franceze.
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Industrie

Aston Martin are o siglă nouă, a opta în cei 109 ani de existență

Constructorul britanic de automobile are o nouă siglă. Este a opta în cei 109 de existență și a fost creată în colaborare cu artistul britanic Peter Saville.
Duminica, 21 Noiembrie 2021 | Industrie

Un uriaș trident Maserati, creat cu mai multe prototipuri Grecale

Maserati a adus la centrul său de testare din Milano 80 de modele Grecale pre-producție. SUV-ul italienilor va fi lansat oficial în primăvara lui 2022.
Miercuri, 27 Mai 2015 | General

Schimbare de look la Volkswagen: germanii modifică fontul din siglă

Volkswagen a anunţat că va schimba forma textului regăsit pe toate materialele sale de promovare. Se va schimba şi fontul cuvintelor regăsite în interiorul sau exteriorul modelelor germane.
Marti, 25 August 2009 | General

OFICIAL: Audi isi modifica logo-ul

Audi a decis sa aduca o serie de retusuri subtile logo-ului prezent pe toate modelele sale, fara a altera insa forma care dateaza din 1932.
Sambata, 25 Iulie 2009 | Modele noi

Chevrolet lanseaza editia speciala Camaro Transformers

Chevrolet pregateste o surpriza pentru fanii modelului Camaro si pentru cei ai filmului Transformers. In anul 2010 va aparea o editie speciala Camaro Transformers care va aminti de personajul Bumblebee.
Joi, 05 Februarie 2009 | Industrie

OFICIAL: Noua sigla Citroen si conceptul DS Inside

Citroen si-a prezentat astazi noul logo, schimbarile estetice fiind insa minore. Principala noutate este aparitia unui concept care da startul renasterii liniei premium DS.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru