Chevrolet lanseaza editia speciala Camaro Transformers

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 25.07.2009
Chevrolet pregateste o surpriza pentru fanii modelului Camaro si pentru cei ai filmului Transformers. In anul 2010 va aparea o editie speciala Camaro Transformers care va aminti de personajul Bumblebee.

In urma succesului avut de filmul Transformers, numerosi fani ai modelului Chevrolet Camaro si-au dorit un automobil care sa arate ca simpaticul robot Bumblebee. Chevrolet a pregatit o surpriza pentru acestia, urmand sa lanseze in 2010 pe piata o editie speciala a lui Camaro, botezata, simplu, Transformers.

Caracteristica estetica principala a modelului Camaro Trasnformers este data de sigla “AUTOBOT”, aplicata pe consola centrala, pe jante si pe panourile laterale ale masinii si de logo-ul “Transformers” inscriptionat pe capota si pe praguri. Chevrolet Camaro Transformers va dispune de motorul V8 de 6.2 litri de pe actualul model Camaro SS si de un propulsor V6 de 3.6 litri ce livreaza 304 CP si dezvolta un cuplu motor de 370 Nm.

“Compania Hasbro este entuziasmata sa lucreze cu Chevrolet si, totodata, incantata sa vada pe piata modelul Camaro Transformers. Culoarea galbena cu dungi negre a lui Camaro se identifica cu personajul Bumblebee iar aceasta colaborare intre companii a venit de la sine”, a declarat Samantha Lomow, oficial Hasbro.

via | automobilesreview

Comentarii (4)

  • magarul robotizat
    La apasarea unui buton se transfoma intr-o masina...adevarata?

    Inteleg ca o vopsea si doua dungi ne vor aminti de "simpaticul" robot Bumblebee. Hmmm....vopseaua o am, mai cumpar si o carioca negara si m-am scos....
    5 5
  • O idee originala
    Sper sa aiba succes. mie imi place Camaro, iar filmele din seria Transformers au fost amuzante. In plus Megan Fox arata de nota 10.
    4 2
  • interesanta ideea. sunt curios cat succes o sa aiba avand in vedere succesul celor 2 filme.
    2 0
  • Succes...
    Eu unul zic ca ar fi trebuit totusi sa-l scoata mai repede cat inca mai pregneaza "febra transformers". Pana la urma nu sunt asa mari modificari la aceasta varianta limitata si ar fi avut numai de castigat. Spre avantajul firmei Chevrolet sa speram ca in 2010 va mai aparea un film Transformers. :) Bafta!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru