Chevrolet Camaro SS - primul teaser anunţă un facelift pe modelul american

de Mircea Meșter
Vineri, 22.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Salonul Auto de la New York, care îşi deschide porţile în cursul săptămânii viitoare, va fi gazda lansării versiunii 2014 a lui Camaro. Printre repere: versiunea SS şi un facelift adânc a modelului american.

Chevrolet a anunţat oficial printr-un teaser lansarea iminentă a lui Camaro SS. Versiunea nouă modelului american va fi lansată în cadrul Salonului Auto de la New York, care va debuta cu ziua de presă din 27 martie.

A cincea generaţie a lui Camaro a fost lansat la Salonul Auto de la Paris din 2008, iar adăugarea siglei SS vine deodată cu un facelift pe care în primeşte cel mai popular model sport american din ultimii trei ani. În comunicatul oficial care însoţeşte această primă imagine preliminară, Chevrolet foloseşte chiar expresia "complet revizuitul Camaro", ceea ce ne duce cu gândul la un facelift destul de adânc atât la exterior, cât şi la interior. De altfel, fotografia subliniază deja unele elemente modificate, grila frontală fiind unul dintre acestea.

"Versiunea 2014 a modelului nostru reprezintă cea mai semnificativă schimbare a celei de-a cincea generaţii Camaro. Noul Camaro va fi acompaniat la Salonul de la New York de noul Corvette Stingray şi de sedanul de preformanţă SS, completând astfel linia de modele de performanţă oferite de Chevrolet în cursul anului 2014", notează Chevrolet în comunicatul oficial.

Urmareste Automarket
Nu există detalii despre posibile modificări la nivel tehnic, dar jurnaliştii americani vorbsc de apariţia unui V8 de 7.0 litri pe versiunea de performanţă şi despre posibilitatea unui V6 Biturbo de 3.6 litri.
Mai multe informaţii oficiale despre noul model vor fi disponibile în ziua lansării.

via Chevrolet

Comentarii (4)

  • Sper sa nu-l strice,masina e superba si nu avea nevoie de facelift.
    16 0
  • @Automarket

    Sedanul Chevrolet SS a fost lansat de curand si voi nu ati prezentat nimic despre el.Stiu ca nu se va vinde pe piata din EU,dar totusi,putina informatie nu strica.
    9 1
  • AndreiRN
    Schimbare de dragul schimbarii.
    Putea sta asa inca ceva timp.
    3 2
  • inexorabil
    Tiiiii, astia-s chiar damblagiti la emisfere; are si Chevy o masina cu adevarat bijuterie (asa, cu inerenta hiba a volanului - pai atat sa mesteriti cu dalta, boilor!) si dobitocii din RC (ma indoiesc ca ideea a venit de la Chevy) se gandesc s-o beleasca taman cand nu s-ar impune. Vorba aceea: treaba n-am, dar cale-mi fac. In schimb, daca trebuie "cioplit" ceva, apai acesta este, neindoielnic, design-ul exterior al lui Corvette C7!
    Parca ar fi un blestem: am impresia ca toate duhurile neroziei din lume s-au aciuat intr-o singura cladire......
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru