Aston Martin confirmă dorința listării la bursă: britanicii au avut primul an cu profit de după 2010

de Petre Barac
Marti, 27.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a bifat în 2017 primul an cu profit de după 2010, iar constructorul britanic a confirmat că se gândește la o listare la bursă.

În decembrie anul trecut, acționarii Aston Martin se pregăteau de o vânzare de acțiuni, printr-o listare pe bursă sau o vânzare directă către un investitor strategic, conform surselor citate la vremea respectivă.

Venirea lui Andy Palmer la cârma Aston Martin în 2014 a dat roade din punctul de vedere al profitabilității.

2017 a reprezentat primul an cu profit (înainte de taxe) din 2010 încoace, respectiv 87 de milioane de lire sterline, după ce constructorul britanic a avut cele mai bune vânzări din ultimul deceniu.

Șeful companiei a confirmat că perioada bună prin care trece Aston Martin ar putea să fie marcată și cu o listare la bursă.

“Este cunoscut faptul că luăm în considerare mai multe opțiuni strategice pentru viitorul companiei, iar una dintre ele este listarea la bursă, unde există argumente pro și contra, a declarat Andy Palmer.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru