Aston Martin DBX ar putea primi o versiune de performanță cu motor V12

de Paul Cosma
Miercuri, 15.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin lucrează la o nouă versiune pentru SUV-ul DBX, care ar urma să beneficieze de un propulsor V12 cu peste 600 de cai putere. Presa britanică susține că viitorul DBX S va fi lansat în 2023.

În prima jumătate din 2021, Aston Martin a raportat o creștere cu 224% a vânzărilor din primele 6 luni, în special pe fondul cererii ridicate pentru SUV-ul DBX. 

Intrat în producție în iulie 2020, primul SUV din istoria Aston Martin îi ajută pe britanici să redreseze corabia și să reducă pierderile.  

În primul semestru, producătorul din Gaydon a înregistrat vânzări de 2.901 de unități, cu 224% mai mult față de aceeași perioadă de anul trecut. Mai mult de 50% dintre clienți au comandat SUV-ul DBX.  

Britanicii pregătesc deja versiuni noi pentru DBX, informații confirmate și de oficialii mărcii. Presa britanică scrie acum că SUV-ul ar putea primi în viitor chiar și o versiune de performanță numită DBX S. 

Potrivit publicației Autocar, viitoarea versiune ar putea beneficia de un propulsor V12 care să dezvolte peste 600 de cai putere, precum și de alte îmbunătățiri la nivel tehnic. 

Conform unor surse apropiate companiei, Aston Martin ar urma să vină pe piață în acest an și cu un DBX cu șapte locuri.

În același timp, vocile menționează că britanicii nu exclud lansarea unui SUV coupe dezvoltat pornind de la actualul DBX.

Via Autocar

Comentarii (4)

  • Edikkk
    Cea mai caldă vară din UK din istorie, deja al 3lea an la rând, iarba nu mai e verde ci galbenă prin parcuri...

    Dar îi dăm înainte cu DB V12 , să ardă aerul la bebeluşi şi să ardă sucul de dinozauri şi să scuipe bășinuțele de noxe fierbinţi fraierilor care merg cu metroul sau bicicleta prin oraş.

    Uzată moral, mi-ar fi ruşine ca o marcă apropiată James Bond să scoată aşa maşini uzate moral în anul de graţie 2021.

    Dar încă mai sunt pensionari bogaţi libidinoşi care încă mai dau banii pe aşa ceva.
    5 16
  • Terente
    clima mai calda e mai buna, intreaba-i pe americani de ce se muta in California si in Florida. Sau aia mai cu bani se retrag in Bahamas sau in Hawaii. Nimeni nu vrea in Norvegia sau Groenlanda. Si nu ma mai stresa cu bebelusii, daca mor de tineri e bine, abia nu se mai chinuie o viata intreaga ca tine Dumbo.
    9 2
  • inexorabil
    Măiculiţă maică, ce blestem pe capul nostru e-psihoza interminabilă a unui/unor căpiat(ţi), clar, incurabil(i)…

    Nu voi renunţa la lupta ideatică, în definitiv la partizanatul pro-NORMALITATE (m-au motivat băieţii de la AfD: “Deutschland. Aber normal”), dar, credeţi-mă, mi-e aşa lehamite, de nu vă povestesc! Fiindcă nu mi se pare uşor de suportat cocleala din gura…inimii. Zi de zi şi ceas de ceas…De aceea, eu, unul, voi prefera întotdeauna supliciul fizic.

    PS. Damblagikkk, nu noxele sunt fierbinţi, bre, ci cineva anume. Cine? Eh, nu pot să-ţi dezvălui, ca să nu-mi impun singur “pătratul roşu”.
    6 2
  • Seriff
    @Edikk, James Bond nu si-ar arde-o penibil la glezne goale si cu stecherul in mana in parcare la Kaufland.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru