SUV Aston Martin

Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Industrie

Aston Martin DBX ar putea primi o versiune de performanță cu motor V12

Aston Martin lucrează la o nouă versiune pentru SUV-ul DBX, care ar urma să beneficieze de un propulsor V12 cu peste 600 de cai putere. Presa britanică susține că viitorul DBX S va fi lansat în 2023.
Marti, 06 Aprilie 2021 | Industrie

Aston Martin va lansa o versiune nouă pentru DBX în trimestrul al treilea

SUV-ul Aston Martin DBX va primi o versiune nouă din partea companiei în al treilea trimestru din 2021, potrivit informațiilor din presa britanică.
Luni, 08 Iunie 2020 | Modele noi

Versiuni noi pentru SUV-ul Aston Martin DBX: britanicii ar putea lansa un coupe și o variantă cu șapte locuri

În 2021, Aston Martin DBX, primul SUV al companiei britanice, ar putea primi o versiune cu șapte locuri. În același timp, surse apropiate companiei spun că britanicii lucrează și la o variantă coupe.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Intern

Aston Martin DBX poate fi comandat și în România: primul SUV al constructorului britanic pleacă de la aproape 196.500 de euro

Aston Martin DBX, primul SUV dezvoltat de producătorul britanic, poate fi comandat și în România. Modelul are un preț de pornire de 196.350 de euro și este echipat cu un motor V8 de 4.0 litri cu 550 CP.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Modele noi

Aston Martin DBX va primi versiuni noi: SUV-ul britanic ar urma să fie disponibil și cu o motorizare V12

Aston Martin DBX, primul SUV al companiei britanice, va primi o serie de versiuni noi. Totodată, oficialii producătorului nu exclud lansarea unei variante cu motor V12.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Modele noi

Aston Martin DBX este aici: primul SUV al constructorului britanic are motor V8 de 4.0 litri și 550 de cai putere și costă aproape 200.000 de euro

Aston Martin DBX este primul SUV din istoria constructorului britanic și propune un motor V8 de 4.0 litri și 550 de cai putere și două ecrane de 12.3 inch și 10.25 inch pentru un preț de listă de aproape 200.000 de euro.
Luni, 11 Noiembrie 2019 | Modele noi

Un nou teaser video cu viitorul Aston Martin DBX: primul SUV al producătorului britanic va avea 550 CP și va fi prezentat în luna decembrie

Aston Martin a publicat un teaser video nou cu viitorul DBX. De această dată, britanicii oferă câteva cadre în mișcare cu primul SUV al companiei. Prezentarea lui DBX va avea loc în luna decembrie, iar livrările sunt programate să înceapă în prima jumătate a anului 2020.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Industrie

Vânzări slabe pentru Aston Martin Vantage: britanicii au raportat pierderi de 100 de milioane de euro în 2019

Vânzările slabe ale modelului Vantage sunt cauza principală a pierderilor înregistrate de Aston Martin în 2019, potrivit declarațiilor CEO-ului Andy Palmer. Britanicii își pun speranțele în primul lor SUV, DBX urmând să fie prezentat pe 20 noiembrie.
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitorul Aston Martin DBX: SUV-ul debutează în decembrie și va avea motor V8 de 4.0 litri cu 550 CP

Aston Martin a publicat un nou teaser video dedicat viitorul DBX. De această dată, britanicii scot în evidență sunetul motorului V8 biturbo de 4.0 litri.
Luni, 19 August 2019 | Modele noi

Primul SUV Aston Martin va fi prezentat în decembrie 2019: britanicii au deschis lista comenzilor pentru DBX

Aston Martin a anunțat că primul său SUV va fi prezentat în luna decembrie a acestui an. În același timp, constructorul britanic a deschis și lista comenzilor pentru modelul DBX.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | Industrie

Noi detalii despre SUV-ul Aston Martin: DBX va fi lansat în decembrie 2019: primele exemplare vor ajunge la clienți până în iunie 2020

Primul SUV Aston Martin va fi lansat în luna decembrie a acestui an, potrivit informațiilor din presa britanică. Primele exemplare ale modelului DBX vor ajunge la clienți până în luna iunie 2020.
Marti, 29 August 2017 | Modele noi

Direcții clare: crossoverul Aston Martin DBX debutează în 2019 și va avea și o versiune cu sistem de propulsie hibrid

Crossoverul Aston Martin DBX va fi prezentat în versiunea de serie în 2019. Modelul britanic va miza pe motoare V8 și V12, dar va avea și o versiune cu sistem de propulsie hibrid.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 11 August 2017 | Modele noi

Crossover-ul Aston Martin DBX ar putea fi printre primele mașini din lume fără oglinzi retrovizoare

Aston Martin lucrează deja la dezvoltarea noului DBX, primul crossover din istoria sa. Modelul va avea motoare oferite de AMG și va înlocui oglinzile retrovizoare cu camere video.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Aston Martin DBX, conceptul care prefigurează primul crossover al mărcii britanice

Aston Martin a venit la Salonul Auto de la Geneva cu o surpriză dificil de digerat pentru puriştii mărcii: DBX Concept. Exponatul este un crossover şi prezintă o potenţială direcţie de viitor pentru marca britanică.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Industrie

Şeful Daimler: "Nu vrem să preluăm conducerea Aston Martin"

Dieter Zetsche, şeful concernului Daimler, a infirmat zvonurile care anunţau o potenţială preluare a mărcii Aston Martin în urma parteneriatului tehnic semnat cu britanicii.
Luni, 28 Octombrie 2013 | Modele noi

Aston Martin ar putea primi platforme de la Mercedes-Benz

Aston Martin ar putea să extindă parteneriatul cu Mercedes-Benz prin implementarea unei platforme dezvoltate de divizia AMG. În prezent, englezii primesc motoare V8 şi elemente electronice de la Mercedes-Benz.
Miercuri, 18 Iulie 2012 | Modele noi

Aston Martin va modifica designul SUV-ului Lagonda

Aston Martin continuă să lucreze la viitorul său model 4x4. SUV-ul Lagonda va suferi însă câteva modificări estetice comparativ cu ceea ce am văzut pe concept, pentru a satisface cererile fanilor.
Marti, 17 Iulie 2012 | Autoipoteze

Aston Martin lucrează în continuare la SUV-ul său

Englezii de la Aston Martin continuă dezvoltarea SUV-ului prefigurat de conceptul Lagonda. Modelul va fi bazat pe Mercedes-Benz G-Klasse şi va avea un design diferit de cel al conceptului.

Tag-uri similare

Aston Martin, Lagonda, SUV Aston Martin, Bentley EXP 9F, Aston Martin Lagonda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru