Aston Martin DBX va primi versiuni noi: SUV-ul britanic ar urma să fie disponibil și cu o motorizare V12

de Cornel Șocariciu
Luni, 25.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin DBX, primul SUV al companiei britanice, va primi o serie de versiuni noi. Totodată, oficialii producătorului nu exclud lansarea unei variante cu motor V12.

În urmă cu doar câteva zile, Aston Martin a prezentat noul DBX. Primul SUV al companiei britanice a fost expus oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Pentru moment, Aston Martin DBX poate fi comandat doar cu motorul V8 biturbo de 4.0 litri care dezvoltă 550 de cai putere și 700 Nm.

Conform declarațiilor lui Andy Palmer, CEO-ul Aston Martin, în perioada următoare vom face cunoștință și cu alte versiuni ale SUV-ului.

"Cel mai probabil vom oferi versiuni noi de motorizare, așa cum se întâmplă și cu alte modele. De asemenea, vom pregăti și o serie de variante speciale", a declarat oficialul producătorului britanic.

Andy Palmer menționează că sub capota lui DBX poate fi amplasat și un motor mai generos, ceea ce înseamnă că britanicii nu exclud lansarea unei versiuni V12. În cazul în care acest proiect va primi undă verde din partea conducerii companiei, cel mai probabil va fi dezvoltat de divizia de performanță AMR.

Actuala versiune Aston Martin DBX este deja disponibilă pentru comandată, iar primele unități vor fi livrate începând cu al doilea trimestru al anului viitor.

Via | Road&Track

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru