Feedback

Primul SUV Aston Martin va fi prezentat în decembrie 2019: britanicii au deschis lista comenzilor pentru DBX

Publicat Luni, 19.08.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Primul SUV Aston Martin va fi prezentat în decembrie 2019: britanicii au deschis lista comenzilor pentru DBX - Poza 1
Aston Martin a anunțat că primul său SUV va fi prezentat în luna decembrie a acestui an. În același timp, constructorul britanic a deschis și lista comenzilor pentru modelul DBX.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În această vară, Aston Martin a finalizat lucrările de construcție pentru a doua sa fabrică de pe teritoriul Marii Britanii. Uzina galeză din St Athan va găzdui producția SUV-ului DBX, care va fi lansat în ultimele luni din 2019.

Mai exact, DBX va fi lansat în luna decembrie, conform informațiilor anterioare, care au fost confirmate acum de Aston Martin. În plus, britanicii au deschis și lista comenzilor pentru noul model, iar clienții vor putea intra în posesia noului model cel târziu în iunie 2020.

Britanicii au produs deja câteva prototipuri de pre-serie pentru ultimele teste în care va fi implicat noul și primul SUV Aston Martin. La ora actuală, în cadrul uzinei din St Athan lucrează aproximativ 200 de oameni, urmând ca numărul acestora să depășească 750 în viitorul apropiat.

Potrivit informațiilor oficiale, Aston Martin DBX va intra în producția de serie la St Athan începând cu anul 2020.

Via Aston Martin


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru