Un nou teaser video cu viitorul Aston Martin DBX: primul SUV al producătorului britanic va avea 550 CP și va fi prezentat în luna decembrie

de Cornel Șocariciu
Luni, 11.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a publicat un teaser video nou cu viitorul DBX. De această dată, britanicii oferă câteva cadre în mișcare cu primul SUV al companiei. Prezentarea lui DBX va avea loc în luna decembrie, iar livrările sunt programate să înceapă în prima jumătate a anului 2020.

Aston Martin face ultimele pregătiri pentru prezentarea modelului DBX. Primul SUV dezvoltat până acum de producătorul britanic va fi prezentat oficial în luna decembrie, urmând ca livrările să înceapă în prima jumătate a anului viitor.

Acum, pentru mai îndulci așteptarea fanilor, Aston Martin a publicat un teaser video nou cu viitorul DBX. De această dată, clipul pregătit de britanici oferă câteva cadre scurte cu SUV-ul aflat în mișcare. Totodată, fanii producătorului britanic pot vedea în clipul pregătit de Aston Martin atât semnătura luminoasă a farurilor, cât și pe cea a stopurilor.

În urmă cu câteva zile, producătorul britanic a publicat prima imagine cu interiorul lui DBX, dar și prețul de pornire pentru piața din Germania: 193.500 de euro.

Conform oficialilor Aston Martin, SUV-ul DBX va fi echipat cu motorul V8 biturbo de 4.0 litri. Unitatea pe benzină oferă 550 de cai putere și 700 Nm, iar în timpul testelor, inginerii au înregistrat viteze de top mai mari de 290 km/h.

Mai mult decât atât, în timpul testelor de la Nurburgring, SUV-ul britanic a reușit să parcurgă un tur pe Iadul Verde în mai puțin de 8 minute.

Aston Martin DBX va fi asamblat la noua uzină din St. Athan.

Comentarii (1)

  • Îmi amintesc de DB9, unul dintre cele mai frumoase coupe-uri din istorie, rar am văzut o mașină așa de bine proporționată și echilibrată.

    Și acum poza asta cu un tanc ce seamănă cu un angler fish. A înnebunit lumea...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru