Informații despre viitorul Aston Martin DBX: SUV-ul debutează în decembrie și va avea motor V8 de 4.0 litri cu 550 CP

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 25.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a publicat un nou teaser video dedicat viitorul DBX. De această dată, britanicii scot în evidență sunetul motorului V8 biturbo de 4.0 litri.

Aston Martin face ultimele pregătiri pentru lansarea modelului DBX. Primul SUV din gama constructorului britanic va fi prezentat oficial în luna decembrie, urmând ca livrările să înceapă în prima jumătate a anului viitor. Totodată, la jumătatea lunii august, britanicii au anunțat că au deschis și listele de pre-comenzi pentru noul DBX.

Acum, oficialii Aston Martin au menționat că realizează testele finale cu DBX. Britanicii au programat sesiuni suplimentare pe circuitul de la Nurburgring pentru a finaliza setările în ceea ce privește răspunsul sistemului de propulsie și comportamentul dinamic. Conform oficialilor, până acum, SUV-ul DBX a reușit să parcurgă Iadul Verde în mai puțin de 8 minute.

Viitorul Aston Martin DBX va fi echipat cu motorul V8 biturbo de 4.0 litri. Britanicii spun că unitatea pe benzină va oferi 550 de cai putere și 700 Nm. Mai mult decât atât, în timpul testelor, inginerii au înregistrat viteze de top mai mari de 290 km/h.

Primul SUV din gama Aston Martin va fi produs în cadrul uzinei din St Athan.

La ora actuala, în această fabrică lucrează aproximativ 200 de oameni, urmând ca numărul acestora să depășească 750 în viitorul apropiat.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru