Versiuni noi pentru SUV-ul Aston Martin DBX: britanicii ar putea lansa un coupe și o variantă cu șapte locuri

de Cornel Șocariciu
Luni, 08.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În 2021, Aston Martin DBX, primul SUV al companiei britanice, ar putea primi o versiune cu șapte locuri. În același timp, surse apropiate companiei spun că britanicii lucrează și la o variantă coupe.

La începutul lunii trecute, Aston Martin a anunțat că a reluat producția SUV-ului DBX la uzina din St Athan, Țara Galilor. În ciuda întreruperilor cauzate de pandemia de coronavirus SARS-CoV-2, oficialii producătorului britanic spun că planurile cu privire la dezolvatarea gamei DBX nu au fost afectate.

Lawrence Stroll, președintele executiv Aston Martin, a declarat că în 2021 vom face cunoștință cu o serie de variante noi dezvoltate pornind de la DBX.

"Sunt extrem de încântat să vă anunț că planurile cu privire la debutul livrărilor lui DBX nu au fost afectate, iar listele de comenzi sunt generoase. Pe baza acestor valori, plănuim versiuni noi în 2021", a declarat Lawrence Stroll.

Conform unor surse apropiate companiei, Aston Martin ar urma să vină pe piață cu un DBX cu șapte locuri. În același timp, vocile menționează că britanicii nu exclud lansarea unui SUV coupe dezvoltat pornind de la actualul DBX.

În prezent, primul SUV al companiei britanice poate fi echipat exclusiv cu motorul V8 biturbo de 4.0 litri cu 550 CP și 700 Nm.

Cu toate acestea, există surse care spun că până la finalul anului 2022, DBX va fi disponibil și într-o versiune cu sistem hibrid de propulsie.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru