Aston Martin va lansa o versiune nouă pentru DBX în trimestrul al treilea

de Paul Cosma
Marti, 06.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SUV-ul Aston Martin DBX va primi o versiune nouă din partea companiei în al treilea trimestru din 2021, potrivit informațiilor din presa britanică.

Instalat în poziția de CEO în vara lui 2020, Tobias Moers a spus la sfârșitul anului trecut că Aston Martin pregătește 10 lansări pentru 2021 și 2022. Mai exact, britanicii vor lansa 10 versiuni noi pentru modelele deja existente în gamă. 

Prioritatea este SUV-ul DBX, care va primi o versiune nouă în intervalul iulie-septembrie 2021, conform publicației Autocar. 

“Vrem să ne mărim portofoliul, iar DBX ne oferă o platformă excelentă,” a declarat șeful producătorului din Gaydon. 

Aston Martin își propune să atingă vânzări cuprinse între 12.000 și 15.000 de mașini pe an, potrivit unui plan anunțat de președintele Lawrence Stroll. Britanicii au vândut doar 5.800 de unități în 2019, în timp ce rezultatele din 2020 încă nu au fost publicate.

Via Autocar

Comentarii (2)

  • Costel
    extrem de previzibila actuala ofensiva a numitului Lawrence Stroll in diversificarea versiunilor pentru toata gama Aston, cand cei din Gaydon detin un vector de imagine unic in istoria de peste un veac, Sebastian Vettel, parca-i de neacceptat sa nu profiti de uriasa anvergura a marketingului pe care ti-o ofera certa notorietate a unui cvadruplu campion mondial de F1....

    https://youtu.be/8hS3SjqkIWY
    7 2
  • Edikkk
    Ford Puma tu eşti maică??

    :)))
    1 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru