Aston Martin Lagonda

Miercuri, 06 Martie 2019 | GENEVA 2019

Aston Martin All-Terrain Concept anunță un viitor SUV electric sub brandul Lagonda: autonomie de 650 de kilometri și producție programată în 2022

Aston Martin a prezentat la Geneva conceptul Lagonda All-Terrain, care prefigurează lansarea unui viitor SUV electric sub noul său brand. Britanicii spun că acesta va fi primul SUV de lux ce va concura pe piața vehiculelor cu zero emisii și va avea o autonomie de circa 650 de kilometri.
Luni, 23 Octombrie 2017 | Modele noi

Duel cu Bentley și Rolls-Royce: Aston Martin vrea să lanseze două modele noi pentru brandul Lagonda

Aston Martin vrea să revitalizeze brandul Lagonda și plănuiește să lanseze două modele noi până în 2023.
Marti, 21 Martie 2017 | Modele noi

Aston Martin se gândește să facă din Lagonda o marcă dedicată limuzinelor, capabilă să se dueleze cu Bentley și Rolls Royce

Președintele Aston Martin vrea să transforme Lagonda într-un brand dedicat producției de limuzine. Astfel, Marea Britanie ar urma să mai dea lumii o marcă de talia Rolls Royce și Bentley.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | Modele noi

Aston Martin Lagonda Taraf: sedanul cu care brandul britanic renaşte oficial în Orient

Aston Martin a dezvăluit astăzi noul Lagonda Taraf, un sedan exclusivist, destinat pieţei din orientul Mijlociu. Modelul de lux marchează şi revenirea numelui Lagonda.
Luni, 08 Septembrie 2014 | Modele noi

Aston Martin Lagonda: fotografii oficiale cu sedanul de lux dedicat arabilor

Aston Martin a dezvăluit primele fotografii oficiale ale noului Lagonda sedan. Modelul va fi dedicat exclusiv pieţei din Orientul Mijlociu şi va avea la bază actualul Rapide.
Vineri, 25 Iulie 2014 | Modele noi

Aston Martin Lagonda - un sedan exclusivist, disponibil doar în Orientul Mijlociu

Aston Martin vrea să atragă clienţii din Orientul Mijlociu cu un sedan exclusivist, disponibil doar pe bază de invitaţie şi cu un preţ secret. Este şi modul în care britanicii renasc oficial brandul Lagonda.
Vineri, 23 Mai 2014 | Autoipoteze

Aston Martin va reînvia brandul Lagonda cu un sedan

Aston Martin este tot mai aproape de reînvierea brandului Lagonda. După mai multe încercări de a lansa un SUV de lux cu acest nume, britanicii se gândesc, mai nou, la un sedan de lux Lagonda.
Miercuri, 18 Iulie 2012 | Modele noi

Aston Martin va modifica designul SUV-ului Lagonda

Aston Martin continuă să lucreze la viitorul său model 4x4. SUV-ul Lagonda va suferi însă câteva modificări estetice comparativ cu ceea ce am văzut pe concept, pentru a satisface cererile fanilor.
Joi, 31 Martie 2011 | Industrie

Detalii noi despre parteneriatul Aston Martin - Mercedes

Mercedes şi Aston Martin se află de mult timp în tratative pentru împrumutul de tehnologie. De pe urma parteneriatului ar avea de câştigat subsidiarii Lagonda şi Maybach.
Vineri, 24 Decembrie 2010 | Industrie

Aston Martin ar putea construi noile modele Maybach

Daimler şi Aston Martin pun la punct o colaborare în urma căreia Aston va construi viitoarea generaţie Maybach, iar Daimler va pune la dispoziţia englezilor tehnologie pentru viitorul SUV Lagonda.
Joi, 10 Decembrie 2009 | Concepte

Aston Martin Lagonda, noi imagini oficiale

Aston Martin a publicat un nou set de imagini ale conceptului Lagonda, SUV-ul care va reinvia numele brandului de lux britanic. SUV-ul exclusivist va fi propulsat de un motor V12 si va imprumuta din tehnologia lui Mercedes GL.

Tag-uri similare

Aston Martin, Lagonda, SUV de lux, Aston Martin Lagonda, crossover de lux, Lagonda Concept, brand de lux
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru