Aston Martin se extinde la Silverstone: britanicii își vor testa noile modele pe celebrul circuit

de Paul Cosma
Vineri, 22.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a anunțat deschiderea unui centru de testare la Silverstone. Celebrul circuit va găzdui prototipurile pe care constructorul britanic le va pune la încercare înainte de finalizarea versiunilor de producție.

Circuitul de la Silverstone a devenit “a doua casă” pentru Aston Martin, după ce britanicii au dezvăluit că aici își vor testa viitoarele modele sportive.

Centrul de dezvoltare deschis de Aston Martin va găzdui toate prototipurile care vor fi testate la Silverstone înainte să ajungă la versiunea finală de producție.

“Această investiție este atât pentru Aston Martin, cât și pentru brandul nostru Lagonda. Mă bucur că Silverstone poate fi numit acum casa noastră pentru testare dinamică și dezvoltare,” a spus Andy Palmer, șeful Aston Martin.

Noul centru de testare de la Silverstone face parte din planul de investiții anunțat de Aston Martin în 2015. Britanicii au mai deschis și o fabrică în Țara Galilor, acolo unde din 2019 va începe producția primului SUV Aston Martin.

Via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru