Centru

Luni, 24 Septembrie 2018 | Masini autonome

Colaborare Hyundai-Kia pentru dezvoltarea tehnologiei mașinilor autonome: “Trebuie să recuperăm decalajele de câțiva ani față de concurență”

Hyundai și Kia au construit un centru de testare a mașinilor autonome ca să dezvolte această nouă tehnologie și pentru a recupera “întârzierile” față de ritmul celorlalți concurenți de pe piața auto.
Vineri, 22 Iunie 2018 | Industrie

Aston Martin se extinde la Silverstone: britanicii își vor testa noile modele pe celebrul circuit

Aston Martin a anunțat deschiderea unui centru de testare la Silverstone. Celebrul circuit va găzdui prototipurile pe care constructorul britanic le va pune la încercare înainte de finalizarea versiunilor de producție.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Mediu

Italienii urmează exemplul nemților: Roma va interzice maşinile diesel în centrul oraşului din 2024

Roma va interzice accesul maşinilor diesel în centrul oraşului începând cu anul 2024, a anunţat primarul capitalei italiene, potrivit publicației The Guardian.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Tehnologie

Jaguar Land Rover anunță investiții în electrificare și tehnologii autonome: un centru de inginerie software va fi deschis în Irlanda

Jaguar Land Rover va deschide un centru de inginerie software în Irlanda, acolo unde 150 de oameni vor lucra la dezvoltarea unor tehnologii autonome și pentru electrificarea autoturismelor.
Vineri, 17 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Atrași de Țara Sfântă: Mercedes a deschis un centru de cercetare în Israel și vrea să dezvolte tehnologii pentru mașini autonome

Mercedes-Benz a deschis un centru de cercetare și dezvoltare în Tel Aviv. Nemții vor să profite de potențialul pieței israeliene, acolo unde există sute de firme specializate în tehnologie auto.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, masini autonome, dezvoltare, cercetare, start-up, Israel, centru, tehnologie auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru