Start-up

Luni, 26 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Rivian atrage 2.5 miliarde de dolari de la investitori precum Amazon și Ford

Start-up-ul american de mașini electrice Rivian a atras 2.5 miliarde de dolari într-o nouă rundă de finanţare condusă de investitorii Amazon și Ford, potrivit Reuters.
Joi, 20 August 2020 | Industrie

Verkor, un start-up din Franța, vrea să construiască o fabrică de baterii pentru electrice: uzina de 1.6 miliarde de euro ar urma să fie operațională în 2023

Start-up-ul francez Verkor caută finanțare de 1.6 miliarde de euro ca să construiască o fabrică de baterii pentru mașini electrice, în parteneriat cu Schneider Electric. Uzina ar urma să livreze anual 16 GWh, iar francezii speră să fie operațională în 2023.
Vineri, 26 Iunie 2020 | Masini autonome

Amazon vrea să cumpere o companie americană ce dezvoltă vehicule autonome: un miliard de dolari pentru start-up-ul Zoox

Amazon vrea să cumpere firma americană Zoox, un start-up din Silicon Valley ce dezvoltă tehnologie pentru vehicule autonome, în schimbul sumei de un miliard de dolari, potrivit unor surse apropiate de situație.
Joi, 30 Mai 2019 | Tehnologie

Volvo folosește realitatea virtuală pentru dezvoltarea viitoarelor modele: investiție în start-up-ul Varjo din Finlanda

Volvo va colabora cu firma finlandeză Varjo, producător de căști VR, astfel încât să folosească realitatea virtuală în dezvoltarea viitoarelor modele ale constructorului. Volvo va utiliza tehnologia VR pentru evaluarea și testarea unor diferite prototipuri și sisteme de siguranță activă.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Tehnologie

Renault-Nissan-Mitsubishi investește într-o aplicație de transport: 17 milioane de dolari pentru start-up-ul canadian Transit

Start-up-ul canadian Transit, ce a dezvoltat o aplicație de transport multimodal în orașe, a primit o finanțare de peste 17 milioane de dolari din partea mai multor investitori, printre care și Alliance Ventures, fondul înființat de Renault-Nissan-Mitsubishi.
Miercuri, 08 August 2018 | Masini electrice si hibride

Nemții testează un vehicul electric cu panouri fotovoltaice: autonomie de 250 de kilometri și preț de 16.000 de euro

Un start-up din Germania a început să testeze un vehicul electric ce poate fi încărcat și cu ajutorul panourilor fotovoltaice în timpul mersului. Mașina numită Sion promite o autonomie de 250 de kilometri, va avea un preț de pornire de 16.000 de euro, iar producția este programată să înceapă în 2019.
Luni, 08 Ianuarie 2018 | Modele noi

Chinezii vor lansa un SUV electric în Las Vegas: noul brand Byton este condus de un fost șef de la BMW

Chinezii de la Future Mobility (FMC) au lansat o nouă companie numită Byton, sub conducerea unui fost șef de la BMW, primul model al brandului electric urmând să fie lansat în Las Vegas.
Vineri, 17 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Atrași de Țara Sfântă: Mercedes a deschis un centru de cercetare în Israel și vrea să dezvolte tehnologii pentru mașini autonome

Mercedes-Benz a deschis un centru de cercetare și dezvoltare în Tel Aviv. Nemții vor să profite de potențialul pieței israeliene, acolo unde există sute de firme specializate în tehnologie auto.
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Tachyon Speed: hypercar 100% electric cu peste 1.260 de cai putere, autonomie de 240 km și o viteză maximă de până la 400 km/h

Un nou hypercar ce dezvoltă peste 1.260 de cai putere vrea să doboare toate recordurile de viteză stabilite de mașinile 100% electrice.
Vineri, 03 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Mașină pentru mileniali: suedezii de la Uniti vor prezenta un model electric cu autonomie de 300 de kilometri și un preț de 20.000 de euro

Un start-up din Suedia vrea să intre pe piața auto cu o mașină electrică de doar 450 de kilograme, construită din fibră de carbon și materiale bio, cu o autonomie de 300 de kilometri și un preț de 20.000 de euro. Modelul va fi prezentat pe data de 7 decembrie.
Marti, 10 Octombrie 2017 | Tehnologie

Investiții în inovație: Renault vrea sisteme mai inteligente pentru încărcarea mașinilor electrice

Renault investește într-un start-up din Olanda care produce sisteme inteligente și eficiente de încărcare a mașinilor electrice.
Marti, 10 Octombrie 2017 | Tehnologie

Colaborare cu un start-up din Silicon Valley: Ford lucrează la o aplicație mobilă pentru servicii de transport

Ford a început să dezvolte o aplicație mobilă pentru servicii de transport în colaborare cu Autonomic, un start-up american din Silicon Valley.

Tag-uri similare

Ford, masini autonome, start-up, Autonomic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru