Israel

Luni, 14 Noiembrie 2022 | Masini autonome

Israel intenționează să înceapă testele cu autobuze autonome

Israel vrea să testeze, în viitorul apropiat, autobuze autonome. În acest fel, această țară caută să automatizeze transportul în comun și să reducă traficul din marile orașe.
Marti, 30 Octombrie 2018 | Masini autonome

Volkswagen va lansa un serviciu de car hailing cu mașini autonome: proiectul va debuta anul viitor în Israel, în parteneriat cu Mobileye

Volkswagen și divizia Mobileye de la Intel au semnat un parteneriat pentru lansarea unui serviciu de car hailing cu mașini autonome. Proiectul va debuta anul viitor în Israel cu primele teste, urmând ca lansarea comercială să aibă loc în 2022.
Vineri, 17 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Atrași de Țara Sfântă: Mercedes a deschis un centru de cercetare în Israel și vrea să dezvolte tehnologii pentru mașini autonome

Mercedes-Benz a deschis un centru de cercetare și dezvoltare în Tel Aviv. Nemții vor să profite de potențialul pieței israeliene, acolo unde există sute de firme specializate în tehnologie auto.
Luni, 27 Mai 2013 | Industrie

Lovitură pentru maşinile electrice: Better Place, realizatorul unui lanţ de staţii de încărcare, a cerut lichidarea în instanţă

Better Place, un partener al celor de la Renault pe partea de infrastructură pentru vehicule electrice, a solicitat lichidarea într-un tribunal din Israel. Producătorul francez spune că nu este afectat de acest incident.
Joi, 07 Iulie 2011 | Mediu

Israel: Proiectul Better Place a strâns 90.000 de rezervări

Proiectul Better Place debutează luna aceasta în Israel. Peste 90.000 de persoane doresc să deţină un vehicul electric, iar Renault Fluence Z.E. este modelul principal al acestei campanii în ţara respectivă.
Marti, 24 August 2010 | Tehnologie

Renault a început testele cu versiunea electrică a lui Fluence în Israel

Francezii de la Renault au început testele cu versiunea electrică a lui Fluence în Israel în vederea verificării performanţelor acumulatorilor la temperaturi înalte.
Duminica, 10 Ianuarie 2010 | Economic

Rabla in Israel: 560 de euro cash pentru o masina casata

Israelienii care isi duc masina veche la casat nu sunt obligati sa isi cumpere una noua pentru a beneficia de cei 560 de euro pe care guvernul acestei tari ii acorda.
Luni, 26 Ianuarie 2009 | O lume nebuna

O israeliana de 11 ani a fost prinsa conducand prin Tel Aviv

Drept rasplata pentru obtinerea unei note bune la scoala, o mama din Israel si-a lasat fiica de 11 ani sa conduca masina prin Tel Aviv.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru