Tehnologie auto

Joi, 27 Ianuarie 2022 | Siguranta

STUDIU: Sistemele multimedia și cele de rulare autonomă pot crește riscul de accidente

Potrivit unor studii efectuate în Statele Unite și în Canada, complexitatea sistemelor multimedia și conținutul lor pot crește riscul de producere a unui accident. Astfel, se pune problema dacă aceste sisteme contribuie mai mult la distragerea șoferilor, decât la protejarea lor.
Sambata, 09 Octombrie 2021 | Tehnologie

STUDIU: Noile tehnologii oferite de automobile nu sunt folosite de clienți

Un studiu realizat de compania J.D Power arată că foarte multe dintre noile tehnologii instalate pe automobile nu sunt folosite de clienți. Camera video care înlocuiește oglinda retrovizoare clasică este cea mai folosită tehnologie de către proprietarii de mașini noi.
Vineri, 17 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Atrași de Țara Sfântă: Mercedes a deschis un centru de cercetare în Israel și vrea să dezvolte tehnologii pentru mașini autonome

Mercedes-Benz a deschis un centru de cercetare și dezvoltare în Tel Aviv. Nemții vor să profite de potențialul pieței israeliene, acolo unde există sute de firme specializate în tehnologie auto.
Miercuri, 08 Iunie 2011 | Mediu

Un român lucrează la o nouă generaţie de baterii electrice, de zece ori mai eficiente

O echipă de la MIT din care face parte şi un român lucrează la o invenţie care ar putea revoluţiona vehiculele electrice: bateriile semi-solide, care pot stoca de zece ori mai multă energie decât o unitate Litiu-ion.
Marti, 31 Mai 2011 | Tehnologie

Diagnoza la distanţă, cea mai dorită tehnologie a viitorului

Un studiu al JD Power a relevat faptul că tehnologia cea mai dorită de consumatorii din Statele Unite ale Americii este diagnoza la distanţă. Pe locul doi se află sistemele audio de calitate.

Tag-uri similare

studiu, JD Power, studiu JD Power, tehnologie auto, tehnologii noi, diagnoza auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru