Studiu JD Power

Joi, 25 Iunie 2020 | General

Tesla se află pe ultima poziție a clasamentului întocmit de JD Power în SUA privind calitatea automobilelor: Dodge și Kia își împart primul loc

JD Power a finalizat în SUA un nou studiu cu privire la calitatea mașinilor. Dodge și Kia împart prima poziție a topului, în timp ce Tesla ocupă ultima treaptă a clasamentului. Acesta a fost primul an în care constructorul american a fost inclus în studiul privind calitatea mașinilor.
Miercuri, 26 August 2015 | Tehnologie

Studiu JD Power: şoferii apelează rar sau deloc la tehnologiile noi de pe maşinile lor

Un nou studiu realizat de JD Power arată că producătorii de automobile investesc miliarde de euro în noi tehnologii care ajung să nu fie folosite niciodate de clienții mașinilor echipate cu acestea.
Joi, 25 Iulie 2013 | General

JD Power: Porsche, Audi şi BMW sunt cele mai dorite mărci în SUA

Ediţia 18 a studiului APEAL derulat de JD Power arată că Porsche este, pentru a noua oară la rând, cea mai dorită marcă din SUA, iar Grupul Volkswagen punctează la capitolul "cele mai multe modele dezirabile".
Marti, 02 Aprilie 2013 | Siguranta

Studiu JD Power: Anvelopele run-flat sunt înlocuite mai des decât anvelopele convenţionale

Un studiu derulat de JD Power and Associates în SUA a relevat faptul că anvelopele run-flat cumpărate în 2011 sau 2012 în echiparea de fabrică au necesitat înlocuirea în mai multe cazuri decât pneurile convenţionale.
Marti, 26 Iunie 2012 | Premii auto

JD Power: Lexus este cel mai apreciat brand după cumpărare în SUA

”Studiul iniţial al calităţii” publicat şi anul acesta de JD Power în SUA arată că proprietarii modelelor Lexus, Jaguar şi Porsche sunt cei mai mulţumiţi de maşinile lor în primele 90 de zile de la cumpărare.
Marti, 31 Mai 2011 | Tehnologie

Diagnoza la distanţă, cea mai dorită tehnologie a viitorului

Un studiu al JD Power a relevat faptul că tehnologia cea mai dorită de consumatorii din Statele Unite ale Americii este diagnoza la distanţă. Pe locul doi se află sistemele audio de calitate.
Joi, 24 Iunie 2010 | Industrie

Dacia, pe locul al doilea în topul satisfacţiei clienţilor germani în 2010

Dacia a urcat 11 poziţii în clasamentul JD Power din Germania în doar un an, atingând acelaşi nivel cu BMW în cel de-al doilea an de participare la acest sondaj.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Dacia, Germania, studiu, Dacia Logan, JD Power, fiabilitate, studiu JD Power, satisfactie clienti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru