Aston Martin şi-a anunţat planurile de sărbătorire a centenarului

de Sebastian Toma
Marti, 18.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin va celebra 100 de ani de existenţă, iar constructorul va organiza o serie de evenimente în 2013 pentru a marca acest moment deosebit în istoria sa.

Aston Martin va sărbători în prima lună a anului viitor 100 de ani de la debutul pe piaţă. Constructorul britanic va începe sărbătoarea cu o expoziţie inedită – primul său model, Aston Martin A3, va fi expus alături de noul Vanquish la sediul original al companiei din Gaydon. Mai multe personalităţi marcante ale societăţii britanice vor citi din memoriile celor mai importante persoane din istoria companiei britanice în cadrul evenimentului care va încheia prima zi de sărbătoare a centenarului Aston Martin, aniversat pe 15 ianuarie 2013.

Cea mai importantă parte a centenarului Aston Martin va avea loc în perioada 15-21 iulie, când britanicii vor organiza un eveniment de tip "Porţi Deschise" la sediul central, incluzând şi fabrica. Turul special va include şi un traseu cu tematică James Bond, care trece prin Anglia şi Ţara Galilor, ducând vizitatorii în mai multe locuri care au servit drept platou de filmare pentru celebra serie britanică.

Urmareste Automarket
Aston Martin a prezentat şi un logo special pentru a-şi marca aniversarea a 100 de ani de la debut.
Cei de la Aston Martin vor sărbători şi la Festivalul Vitezei de la Goodwood, fiind programate o serie de festivităţi în cadrul respectivului eveniment.
În plus, pasionaţii mărcii britanice pot lua parte la această aniversare prin accesarea portalului dedicat, www.astonmartin.com/100.

Via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru