Aston Martin V12 Vantage va concura in cursa de 24 ore de la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 27.04.2009
Echipa de fabrica a producatorului britanic Aston Martin va concura in cursa de 24 de ore de la Nurburgring cu noul V12 Vantage.

Producatorul britanic Aston Martin va introduce un model V12 Vantage in cursa de 24 de ore de la Nurburgring. Modelul care va concura in aceasta competitie istorica va avea specificatii apropiate de cele ale versiunilor comercializate publicului. Mai exact, modelul nu va avea nici un fel de imbunatatire din punct de vedere aerodinamic si va beneficia doar de modificarile obligatorii ce tin de siguranta si de cateva elemente suplimentare.

Suspensia lui Aston Martin V12 Vantage a fost modificata pentru acest circuit, iar modelul a primit pneuri lise marca Pirelli. Anumite elemente ale interiorului au fost inlaturate, dar modelul si-a pastrat propulsorul V12 in starea in care a plecat din fabrica.

Unul dintre directorii companiei Aston Martin, Dr. Ulrich Bez, va concura pentru cea de-a patra oara intr-o cursa de 24 de ore, alaturi de reprezentanti ai departamentului de dezvoltare al companiei Aston Martin. Aston Martin V12 Vantage are o cilindree de 6.0 litri si dezvolta 517 CP si 570 Nm.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru