Aston Martin va lansa "cel mai puternic SUV de lux" în 1 februarie. Ar putea fi denumit DBX S

de Alexandru Monenciu
Marti, 18.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a publicat un teaser video cu o versiune mai puternică a SUV-ului DBX. Aceasta ar putea fi denumită DBX S și va debuta în 1 februarie.

Aston Martin a lansat SUV-ul DBX în urmă cu doi ani. Acesta a debutat alături de un motor V8 twin-turbo, furnizat de Mercedes-AMG, iar ulterior a primit și o versiune echipată cu propulsor de 3.0 litri, cu șase cilindri, micro-hibrid, disponibilă doar în China.

Constructorul britanic lucrează de ceva timp la un DBX mai puternic decât cel V8, iar prototipurile au fost surprinse de mai multe ori în teste. Acum, Aston Martin a publicat un teaser video cu această nouă versiune și a anunțat că va debuta oficial în 1 februarie.

Aceasta ar putea fi denumită DBX S și, potrivit zvonurilor, ar putea ascunde sub capotă agregatul V12 de pe modelele DB11 și DBS. Unii spun că noua versiune ar păstra actualul V8 twin-turbo. Oricum ar fi, marca britanică descrie acest nou model ca fiind "cel mai puternic SUV de lux, din lume."

Asta înseamnă că va avea rivali de temut, precum Lamborghini Urus (650 CP), Bentley Bentayga Speed (635 CP), BMW X5 M Competition (625 CP), Porsche Cayenne Turbo GT.

via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru