Au fost anunțati finaliștii: Seat a ales 4 potențiale nume pentru viitorul SUV cu 7 locuri

de Cornel Șocariciu
Joi, 14.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, Seat a anunțat cele 4 denumiri posibile pentru viitorul SUV cu șapte locuri. Fanii pot alege între Alboran, Aranda, Avila și Tarraco.

SEAT pregătește lansarea unui nou SUV. Acesta va fi poziționat în vârful gamei și va fi oferit atât într-o versiune cu cinci locuri, cât și într-o variantă cu șapte locuri. Pentru alegerea numelui, Seat a mizat pe o strategie interesantă.

Spaniolii au realizat o platformă online prin intermediul căreia au invitat fanii să propună un nume. Peste 10.000 de propuneri au fost primite, iar în prima fază spaniolii au ales 9 potențiale nume.

Acum, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, Luca de Meo, președintele Seat a anunțat cei 4 finaliști. Alboran, Aranda, Avila și Tarraco sunt cele patru denumiri selectate de spanioli.

Fanii brandului pot intra pe websiteul seat.com/seekingname, iar aici pot vota denumirea favorită. Ulterior, Seat va dezvălui numele final al noului model în 15 octombrie.

Comentarii (1)

  • SEAT stie cum sa aprinda imaginatia potentialilor cumparatori....
    Au facut o treaba excelenta si cu modelul Ateca ( fabricat in Cehia, in aceeasi uzina ca si SKODA Karoq).
    De admirat cum au reusit sa revitalizeze aceasta marca, cu modele frumoase, sigure si adaptate nivelului calitativ al concernului...
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru