Audi A8 L Horch, readus la viață în China pentru a se bate cu Mercedes-Maybach

de Gabriel Nica
Duminica, 31.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a dezvăluit un model special cu câteva zile înainte de deschiderea oficială a Salonului Auto de la Guangzhou, China. Acesta poartă numele complet Audi A8 L Horch Founder’s Edition și reprezintă cea mai luxoasă limuzină dezvoltată de producătorul din Ingolstadt din ultimii ani, țintind direct către Mercedes-Maybach.

Cu această ocazie, Audi readuce în atenția lumii numele Horch, asociat în trecut cu cele mai luxoase produse ale companiei cu patru inele, dar care a intrat într-un soi de con de umbră în ultimul timp. Ediția specială A8 L Horch este bazată pe modelul cu ampatament lung al limuzinei de clasă mare Audi, dar crește și mai mult lungimea totală a vehiculului, pentru a oferi mai mult loc celor din spate. Astfel, A8 L Horch are o lungime de 5.43 metri, cu 13 centimetri mai mult decât un A8 L normal.

Grila din partea frontală a primit un design nou, în timp ce farurile Matrix LED au acum un tipar diferit pentru modulul de rulare pe timp de zi. În același timp, modelul destinat doar pieței din China momentan, vine și cu un set de jante cu design unic ce măsoară 20 de inch și includ simbolul Horch între prezoane.

Același simbol poate fi găsit și în interiorul stopurilor cu design OLED special, precum și la interior. Aici, Audi a pregătit două nuanțe oferite în exclusivitate pe acest model: Oakrun și Nimbusgrau.

Scaunele au primit de două ori mai multă spumă decât în mod normal, pentru a face experiența mai confortabilă pentru pasageri.

Indiferent ce versiune alegi, pielea va fi de cea mai bună calitate și va include simbolul Horch pe cotiera centrală, pe pernele ce vin incluse la pachet dar și iluminat, pe praguri, observabil atunci când urci sau cobori din mașină.

Momentan, această versiune va fi oferită doar pe piața din China, dar e posibil să o vedem ajungând și în Europa anul viitor, dacă cererea este destul de mare.

Comentarii (2)

  • Edikkk
    Tot cu maimuţa diesel se vinde ?

    Lucid Air arată mai bine la interior
    9 33
  • Seriff
    Lucid ce? :)))
    12 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru