Audi e-tron GT va fi vedetă de film: conceptul electric va apărea în viitorul film Avengers din 2019

de Daniel Popescu
Vineri, 07.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Conceptul Audi e-tron GT va putea fi admirat în viitorul film Avengers, care va avea premiera la cinema în mai 2019.

Audi a confirmat continuarea parteneriatului cu Marvel prin care diverse modele ale constructorului german apar într-o serie de filme de pe marile ecrane.

Astfel, conceptul Audi e-tron GT, prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles de la sfârșitul lunii noiembrie, va putea fi admirat în cea mai nouă producție din seria Avengers, care nu a primit încă un nume oficial. Cel de-al patrulea film al seriei Avengers are premiera programată în România în 3 mai 2019.

În stadiu de concept, Audi e-tron GT utilizează două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, pentru a oferi astfel tracțiune integrală. În total, cele două motoare generează 434 kW, echivalentul a 590 de cai putere. În viitor, vehiculul va accelera de la 0 la 100 km/h în circa 3.5 secunde și va ajunge la 200 km/h în puțin peste 12 secunde.

La rândul ei, bateria Li-Ion are o capacitate de 90 kWh și este montată sub podeaua conceptului, iar autonomia oficială este de peste 400 de kilometri.

e-tron GT Concept va primi în 2020 o versiune de serie care va rivaliza în special cu Tesla Model S, iar primele livrări sunt programate pentru prima parte a anului 2021.

Colaborarea dintre Audi și Marvel datează de peste un deceniu. Audi R8 a fost vedeta primului film Iron Man din 2008, pentru ca R8 Spyder să apară în Iron Man 2, în timp ce R8 E-Tron a debutat în Iron Man 3.

Via Autoblog

Comentarii (1)

  • Adrian
    Ce rapid se fac unele filme.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru