Audi oferă o flotă de maşini echipei Real Madrid. Lista completă a modelelor comandate de jucători

de Bogdan Mirică
Vineri, 29.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi continuă parteneriatul său cu Real Madrid şi oferă o nouă flotă jucătorilor echipei spaniole. Cristiano Ronaldo primeşte un RS6 Avant, în vreme ce antrenorul Carlo Ancelotti se bucură de un Audi A8.

Audi se bucură de asocierea cu unul dintre cele mai populare cluburi de fotbal din lume. La rândul său, Real Madrid are parte de serviciile unuia dintre cei mai importanţi actori ai pieţei premium mondiale. Colaborarea dintre Audi şi Real Madrid a ajuns într-un nou punct la finalul acestei săptămâni, când constructorul din Ingolstadt a înmânat o nouă flotă de maşini jucătorilor formaţiei din Madrid.

În cadrul unui eveniment special, toţi jucătorii echipei şi antrenorul au fost chemaţi să primească cheile noilor maşini şi să se fotografieze cu acestea, în încercarea de a duce la bun sfârşit campania de marketing a producătorului german.

Dacă antrenorul Carlo Ancelotti a ales un Audi A8 de 4.2 litri, majoritatea jucătorilor a preferat SUV-ul Q7 în versiunea 3.0 TDI. Deşi este spre finalul carierei, modelul german se bucură încă de popularitate.

Esential 13 dintre jucătorii lui Real Madrid au ales ca maşină Audi Q7 3.0 TDI.
Starul echipei madrilene, Cristiano Ronaldo, un fan al maşinilor rapide, a ales cel mai puternic break al momentului: RS6 Avant.
Tot un model de performanţă, Audi RS5, a ales şi fundaşul Sergio Ramos.

Lista maşinilor oferite de Audi mai include un SQ5, un S3, un S7, un crossover Q5 dar şi un A7 Sportback 3.0 TDI. Cea mai ieftină maşină comandată de jucătorii lui Real Madrid este un Audi A3 Sportback 2.0 TDI, ales de portarul Jesus Fernandez.

Jucător/Antrenor Maşina primită
Carlo Ancelotti Audi A8 4.2 TDI
Iker Casillas Audi Q7 3.0 TDI
Cristiano Ronaldo Audi RS6 Avant
Gareth Bale Audi Q7 3.0 TDI
Sergio Ramos Audi RS5
Pepe Audi Q7 3.0 TDI
Marcelo Audi Q7 3.0 TDI
Xabi Alonso Audi S7
Isco Audi Q7 3.0 TDI
Alvaro Arbeloa Audi SQ5
Karim Benzema Audi SQ5
Diego Lopez Audi Q5 3.0 TDI
Asier Illarramendi Audi Q7 3.0 TDI
Fabio Coentrao Audi Q7 3.0 TDI
Sami Khedira Audi Q7 3.0 TDI
Rafael Varane Audi S3 Sportback
Carvajal Audi Q5 3.0 TDI
Alvaro Morata Audi SQ5
Angel di Maria Audi Q7 3.0 TDI
Casemiro Audi A7 Sportback 3.0 TDI
Jese Audi Q7 3.0 TDI
Nacho Audi Q7 3.0 TDI
Luca Modric Audi Q7 3.0 TDI
Jesus Fernandez Audi A3 Sportback 2.0 TDI


Comentarii (8)

  • minte de fotbalist
    dintr-o lista de masini grozave ei aleg Q7?
    Macar Ronaldo e mai istet
    28 7
  • Jesus Fernandez trebuia sa aleaga 1.2 tfsi, ca doar e la moda down-sizing-ul.
    5 6
  • Ma bucur sa vad ca majoritatea au ales Q7....o masina aparuta de ceva vreme care inca atrage si e dorita. Cristiano Ronaldo a facut in schimb cea mai buna alegere.
    Totusi ce o fi fost in mintea lui Jesus Fernandez ? :))
    ps. Eu as fi ales un S8 facelift.....
    6 11
  • Au si ei cocalarii lor! Multi chiar.....suparator de multi au ales Q7. Se pare ca Ronaldo e cel mai istet, si la gagici, si la masini!
    12 5
  • @scorpionul.negru:
    Asta e una dintre multele probleme la romani, una dintre miile de alte probleme care le complica inutil vietile: romanul nu-si cunoaste cu adevarat nevoile. Romanul nu stie sa traiasca pentru el. In multe situatii el alege numai in functie de cum il va vedea lumea si ce va vorbi lumea despre el. Valabil si pt masini si pentru electronice si pentru casele pentru care multi s-au inglodat deja in datorii pt tot restul vietii si fac frigul intr-o singura camera din cele 7 ca e scumpa incalzirea. Altii isi iau masini second pe care nu si le permit de noi si care le depasesc cu mult nevoile, doar pt impresie. Apoi le misca max 1 data pe saptamana ca nu-si permit mai des si in rest stau cu galeata si buretele in jurul lor toata ziua. Am chiar in imediata mea vecinatate sociala nenumarate exemple de gen.

    De ce sa-l acuzam si sa radem de bietul portar pentru alegerea lui, daca asta i se potriveste lui cel mai bine? Fara suparare (eu ti-am dat plus) tu cu acel Q7 cat tir-ul te simti confortabil pe strazile strangulate ale Valcii? Chiar ai nevoie de atat spatiu si gabarit? Cate drumuri ai facut cu toate cele 5 (sau probabil 7) locuri ocupate si de cate ori ai umplut portbagajul mai mult de jumatate? Ok, eu sunt impotriva SUV-urilor in general si poate scriu acum si sub aceasta influenta (poate daca aveai un A6 Avant te iertam :)) glumesc, normal) dar ideea de baza ramane valabila.
    20 1
  • @mntsm

    Respect!
    7 0
  • Eu nu cred ca au putut ei sa aleaga ce masina vor din toata gama lor, ci le-au primit dupa o discutie serioasa in echipa de marketing a celor de la audi... Nu degeaba a primit Ronaldo singurul RS6...
    Sau poate le-au aruncat cheile in mijlocul terenului de s-a iscat o incaierare in toata regula... si fiecare pe ce-a putut pune mana, cu aia a ramas! :))
    12 0
  • @mntsn
    Si eu ti-am dat manuta verde pt. ca sunt de acord cu ce ai scris. E drept ca unii isi cumpara masini doar pt. impresie. Nu si in cazul meu. Acel Q7 cand a fost cumparat pur si simplu avea nevoie de o masina inalta, spatioasa si confortabila pt. drumuri lungi dar drumuri in zone mai greu accesibile. Masina a fost folosita 90% pt. scopul cu care a fost conceputa. In oras pe strazile inguste cum le spui tu, personal merg cu bicicleta primavara,vara si toamna. 80% din drumurile facute in oras sunt cu bicicleta la mine, 15 % pe picioare si 5% cu masina mica !!!...am avut un Smart Fortwo prima generatie cu care imi faceam treaba in oras la fel si tata).
    Faptul ca am ales un suv premium, e ceva normal daca se gasesc ceva bani si se poate. Cred ca 98% din oameni vor sa stea in confort si materale bune cand merg cu masina. E drept ca nu am umplut decat de cateva ori portbagajul pana la refuz, dar nici gol nu a stat. Tocmai de aceea reduc dimensiunile si voi alege un crossover dupa vanzarea Audi-ului. In legatura cu datoriile, daca sunt facute pe 5 ani se merita. Daca nu, NU !
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru