Audi S1 primeşte 300 de cai putere de la ABT

de Bogdan Mirică
Vineri, 08.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Când credeam că actualul Audi S1 este cea mai puternică declinare a modelului german, tunerul de casă ABT vine să demonstreze că se poate merge mai departe de atât: până la aproape 300 de cai putere.

În urmă cu câteva luni, Mircea mergea în Suedia pentru a testa micul, dar puternicul Audi S1 şi rămânea impresionat de cei 228 de cai putere ai „Noului prinţ”.

AM TESTAT: Audi S1 - Noul Prinţ

Se pare însă că ABT, tunerul de casă al celor de la Audi, a vrut să ducă la extrem senzaţiile resimţite în modelul de clasă mică şi a modificat radical versiunea sportivă S1. Cu ajutorul unui kit elaborat în ultimele luni, ABT reuşeşte să urce puterea totală la 306 cai şi cuplul motor de la 370 la 440 de Nm.

Chiar dacă nu a publicat informaţii complete despre noul său produs, ne putem aştepta ca ABT S1 să îmbunătăţească radical timpul petrecut de la 0 la 100 de km/h oferit de versiunea standard: 5.8 secunde.

Esential 306 cai putere oferă Audi S1 după tratamentul aplicat de ABT.
Pentru a îmbunătăţi radical şi ţinuta de drum şi pentru a gestiona cât mai bine cei peste 300 de cai Audi S1 a primit o suspensie nouă, care coboară garda la sol cu 30 de mm şi promite o rigiditate mai mare.
Nu lipsesc jantele de 18 inch, vopsite în gri şi echipate cu pneuri 225/35.

Printre altele, Audi S1 adoptă şi covoraşe noi, alte praguri cu inserţii din aluminiu şi un nou pachet de iluminare interioară.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru