Audi TTS Competition, ediţie specială a sportivei germane

de Sebastian Toma
Miercuri, 14.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nemţii de la Audi aniversează producţia a 500.000 unităţi ale modelului TT printr-o ediţie limitată a sportivei. Aceasta se numeşte TTS Competition, dezvoltă 272 CP şi intra în producţie în octombrie.

Esential 500 de unităţi Audi TTS Competition vor fi construite.
Audi TT, modelul sportiv al constructorului din Ingolstadt, aniversează producţia a 500.000 de unităţi. Pentru a celebra acest lucru aşa cum trebuie, Audi face o ediţie specială a lui TT, pe care o va oferi în serie limitată. Vorbim despre Audi TTS Competition, un pachet special de dotări pentru TTS-ul aniversar. Ca să fie cât mai special, modelul va fi oferit doar în nuanţele Nimbus Gray şi Imola Yellow, avea avea jante din aliaj de 19 inch, interior îmbrăcat în piele, un set de ornamente din aluminiu şi amortizoarele cu fluid electromagnetic.

Motorizarea acestei ediţii speciale este un 2.0 TFSI de 272 CP şi 350 Nm. În compania transmisiei manuale cu şase trepte, modelul accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.5 secunde, dar S-Tronic-ul reduce 0.2 secunde din acest timp. Consumul de carburant pentru Coupe este de 7.7 litri la sută în versiunea S-Tronic, respectiv 7.9 litri la sută pentru versiunea manuală.

Roadsterul are nevoie de 5.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h atunci când are o transmisie S-Tronic, consumul acestei variante fiind de 7.9 litri la sută în regim mixt, pe când versiunea manuală este cu 0.2 secunde mai lentă de atât şi consumă cu 0.2 litri la sută în plus.

Urmareste Automarket
Tapiţeria Impulse de la bordul lui TTS Competition prezintă un finisaj gri închis cu accente galbene, cele două nuanţe alese fiind asortate cu cele două nuanţe de caroserie disponibile pentru acest model. Lista de echipamente include şi un volan sport multifuncţional, blocuri optice xenon plus şi siglă ştanţată cu numărul exemplarului, pentru a certifica unicitatea seriei limitate şi a creşte valoarea vehiculului respectiv.

Via Worldcarfans | Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru