Auto Cobălcescu inaugurează un nou showroom BMW în Pitești: șapte modele ale mărcii germane vor fi expuse în noul spațiu

de Daniel Popescu
Vineri, 18.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Auto Cobălcescu, dealer autorizat BMW, a anunțat deschiderea unui nou showroom în Pitești, unde vor fi expuse șapte modele ale mărcii. Showroom-ul este amplasat lângă service-ul autorizat BMW de la aceeași adresă.

Dealerul autorizat BMW Auto Cobălcescu și-a extins în luna decembrie gama de servicii pe care o oferă clienților din Pitești.

După ce anul trecut a deschis un service autorizat BMW în această localitate, Auto Cobălcescu a anunțat acum inaigurarea unui showroom amplasat la aceeași adresă.

Showroom-ul proaspăt inaugurat are o suprafață de 475 de metri pătrați, iar aici vor fi expuse șapte modele ale mărcii germane. Numărul de angajați a crescut cu 25% ca urmare a noilor posturi de vânzări și suport logistic.

Ca urmare a noului showroom, Auto Cobălcescu oferă pentru clienții BMW din Pitești toate serviciile unui dealer, atât pentru servicii post-vânzare, cât și pentru vânzarea directă de mașini.

"Curajul de a investi în perioadele dificile ne pune într-o poziție de start puternică pentru atunci când norii de furtună se vor risipi. Efortul partenerilor noştri ne onorează şi arată puterea brandului pe care îl reprezentăm împreună", a declarat Josef Reiter, director general BMW Group România.

Service-ul BMW de la Auto Cobălcescu oferă atelier de mecanică, atelier de caroserie, spălătorie auto, punct de consultare City Insurance, post recepție directă și posibilitatea de preluare auto în locație.

De asemenea, Auto Cobălcescu își propune ca anul viitor să inaugureze în Pitești un nou atelier de mecanică cu 6 elevatoare, stand de geometrie, calibrări instalații de aer condiționat și service roți, care va dubla capacitatea de servisare a dealerului.

Centrul integrat BMW Auto Cobălcescu din Pitești este situat la adresa Cartier Prundu Autostrada, DN65B, KM4+240, Piteşti, Argeş, iar programul de funcționare este de luni până vineri între 8:30 - 17:30.

Via Auto Cobălcescu

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru