Bentley anunță modelul Batur, un grand tourer construit pe comandă de Mulliner

de Alexandru Monenciu
Marti, 09.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a publicat un video teaser cu viitorul Batur. Pe scurt, acesta va fi un grand tourer construit, în număr limitat, de către divizia Mulliner.

Producția lui Bentley Bacalar se apropie de final, în contextul în care mai au rămas de asamblat doar 4 exemplare. Acesta a fost prezentat în urmă cu mai bine de 2 ani, atunci când Mulliner (cel mai vechi carosier din lume) și-a reluat activitatea.

Bacalar va avea, însă, un succesor. Numele său este Batur și va fi prezentat în 21 august, cu ocazia Monterey Car Week, după cum reiese din cel mai recent teaser video publicat de Bentley.

În clip se poate observa grila frontală cu accente portocalii. Totodată, reprezentanții companiei au confirmat că Batur va introduce un limbaj de design nou care, ulterior, va fi preluat de modelele electrice ale mărcii.

Numele viitorului grand tourer, care va purta semnătura artizanilor Mulliner, vine de la Lacul Batur din Kintamani, Bali. Cel mai probabil va fi bazat pe Continental GT (versiunea cu motor W12).

via Bentley

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    mulinetii sunt depasiti..

    acuma se toarna la "imprimanta" cu optimizare AI, daca vrei ceva de secolul 21..
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru