Bentley lansează un nou sistem multimedia, cu ecrane de 10.1 inch, pentru pasagerii din spate

de Alexandru Monenciu
Marti, 31.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile prezintă un nou sistem multimedia pentru ocupanții locurilor din spate. Acesta este disponibil pentru Flying Spur și Bentayga și are aplicația Netflix pre-instalată.

Bentley Flying Spur este una dintre acele mașini de lux pe care trebuie să le experimentezi de pe locurile din spate pentru a le aprecia la adevărata lor valoare.

Constructorul britanic pune mare preț pe confortul pasagerilor de aici, tocmai de aceea a lansat acum un nou sistem multimedia care să facă și mai plăcută călătoria. Acesta este disponibil atât pentru nava amiral cât și pentru SUV-ul Bentayga.

Noul sistem integrează două display-uri de 10.1 inch, cu touchscreen, montate pe pe un suport special care le și încarcă. Ecranele, sau tabletele dacă vrei, sunt detașabile și includ un port HDMI (poate fi conectată chiar și o consolă de jocuri), o priză USB C și mufă Jack.

Sistemul britanicilor poate reda conținut media, wireless, de pe smartphone, computer sau tabletă. Ocupanții locurilor din spate pot asculta, spre exemplu melodia preferată, fie la căștile Bluetooth, fie la sistemul audio Naim, de 2.200 W, al mașinii.

Sunt suportate atât dispozitivele iOS, cât și cele Android.

Mai mult, aplicația Netflix vine pre-instalată, astfel că serviciul de streaming video poate fi accesat și fără un dispozitiv extern.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru