BMW a lansat versiunea X2 Mesh Edition: accesorii noi de caroserie și dotări speciale de interior

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 30.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW X2 va fi disponibil din luna noiembrie și în versiunea specială Mesh Edition. Nemții oferă elemente modificate pentru caroserie și accesorii speciale de interior.

Actuala generație BMW X2 a fost prezentată în toamna anului 2017, iar producătorul german pregătește o serie de modificări consistente. Dar până la debutul lui X2 facelift, constructorul bavarez lansează o ediție specială: X2 Mesh Edition.

Noua variantă lansată în gama X2 are la bază linia de echipare M Sport X și plusează cu o serie de accesorii noi de caroserie și cu dotări speciale pentru interior. Conform oficialilor producătorului bavarez, X2 Mesh Edition va fi disponibil începând cu luna noiembrie și va avea un preț mai mare cu 1.500 de euro comparativ cu versiunile M Sport X (preț valabil pe piața din Germania).

BMW X2 Mesh Edition va fi echipat cu elemente de protecție în nuanța Frozen Black Brown, cu o grilă frontală High gloss Black și, opțional, cu faruri adaptive LED cu tehnologie Matrix. Nemții introduc stickere portocalii pe capotă, pe elementele laterale ale spoilerului frontal și pe portiere, iar jantele M de 19 sau 20 de inch (opțional) vor avea elemente vopsite tot în portocaliu.

Tot la nivel exterior, nemții propun o caroserie vopsită în culoarea specială Brooklyn Grey, un inel negru în jurul logo-ului de pe portbagaj și un sistem de evacuare cu terminații Black Chrome. De asemenea, luminile de întâmpinare amplasate la nivelul oglinzilor vor proiecta logo-ul ediției speciale.

În cazul în care clienții vor opta pentru culorile de caroserie Alpine White, Phytonic Blue sau Sunset Orange, stickerele și jantele vor fi vopsite în negru.

Interiorul lui X2 Mesh Edition va fi echipat cu praguri laterale iluminate, cu scaune față M Sport îmbrăcate în piele și Alcantara în nuanța Mocha Brown, accesorii din aluminiu, volan M și covorașe speciale.

Conform reprezentanților BMW, clienții care comandă versiunea X2 Mesh Edition vor putea alege următoarele motorizări: trei propulsoare diesel cu puteri de la 150 la 231 CP, două unități pe benzină de 136 CP, respectiv 178 CP și un sistem de propulsie plug-in hybrid "ascuns" sub indicativul X2 xDrive25e.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru