BMW a prezentat M2 CS Racing: versiunea de circuit adresată piloților amatori oferă până la 365 CP

de Cornel Șocariciu
Vineri, 08.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la viitorul M2 CS Racing. Modelul dedicat competițiilor de pe circuite va fi disponibil începând cu jumătatea anului viitor.

La scurt timp de la prezentarea primului BMW M2 CS, producătorul german a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea de circuit M2 CS Racing.

Modelul constructorului german se adresează piloților amatori și va fi disponibil începând cu jumătatea anului viitor. Prețul anunțat de BMW pentru noul M2 CS Racing va fi de 95.000 de euro fără taxe.

"Cu noul BMW M2 CS Racing continuăm procesul ambițios prin care oferim piloților și echipelor materiale de concurs accesibile. M2 CS Racing beneficiază de cele mai noi tehnologii dezvoltate în cadrul BMW Motorsport și oferă performanțe mult mai bune decât orice model entry-level de până acum", a declarat Jens Marquardt, director în cadrul BMW Group Motorsport.

Sub capota versiunii de circuit se află motorul de 3.0 litri cu șase cilindri în linie care oferă între 280 și 365 de cai putere, în funcție de categoria în care va concura. Unitatea oferă 550 Nm, aceeași valoare fiind disponibilă și pe modelul de stradă M2 CS.

Oficialii producătorului bavarez menționează că resursele sunt puse în valoare de o transmisie automată cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte.

Totodată, M2 CS Racing va fi echipat cu sistemele de asistență ABS și DSC, astfel încât piloții să poată controla mașina în siguranță.

Modelul de circuit a fost deja testat cu succes pe autodromul din Miramas, Franța și la Portimao în Portugalia.

Comentarii (1)

  • someone
    interesanta viziunea celor de la bmw: orice sofer poate sa isi cumpere un m2 competition sau un m2 cs, ambele oferind peste 420 cai, insa pilotii, chiar daca amatori si mergand pe circuit, primesc "doar' 365.
    concluzia e ca strazile cu soferi sant locuri mai sigure decat circuitele cu piloti.....nu?
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru