BMW a publicat o nouă imagine teaser cu urmașul lui Z4: conceptul debutează în 17 august

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 16.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW pregătește lansarea unui urmaș pentru Z4. Prototipul va fi expus în premieră în 17 august, în cadrul Concursul de Eleganță de la Pebble Beach.

Anul trecut, la finalul lunii august, BMW anunța că producția lui Z4 a luat sfârșit. La scurt timp, o serie de voci apropiate companiei au spus că nemții lucrează împreună cu Toyota pentru dezvoltarea unui nou roadster: Toyota o să relanseze Supra, iar BMW pregătește un urmaș pentru Z4.

A urmat o perioadă calmă, dar o imagine teaser publicată la finalul lunii trecute avea să agite spiritele. Fotografia publicată pe pagina de Facebook BMW SUA anunța lansarea unui urmaș pentru Z4.

Acum, oficialii companiei germane oferă un nou teaser cu viitorul concept care va fi expus în premieră în 17 august, în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Prototipul integrează o grilă frontală masivă, blocuri optice agresive și jante cu un design special.

Zvonurile apărute la nivel internațional spun că viitoarea versiune de serie o să mizeze pe un plafon din material textil și pe o caroserie fabricată din elemente ușoare. Aceleași voci spun că modelul german va integra motoare cu patru și șase cilindri cu puteri cuprinse între 200 și 300 de cai. 

Via | BMW

Comentarii (1)

  • adevaratul bmw..asta si i8.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru