BMW a transformat interiorul modelului electric i3 într-un "hotel": i3 Urban Suite va fi prezentat în luna ianuarie

de Daniel Popescu, Foto: BMW
Vineri, 20.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW va prezenta în luna ianuarie un model electric i3 Urban Suite cu un interior complet modificat pentru a oferi mai mult confort pasagerilor, într-o atmosferă tipică unui "hotel".

BMW a anunțat vineri că va oferi în cadrul târgului de tehnologie Consumer Elecronics Show (CES) din Las Vegas din perioada 7-10 ianuarie o demonstrație cu privire la ceea ce va însemna în viitor confortul pasagerilor în mașinile sale.

Constructorul german va prezenta i3 Urban Suite, în cadrul căruia a modificat complet interiorul modelului electric, în condițiile în care singurele elemente care au rămas de la versiunea de serie sunt scaunul șoferului și planșa de bord.

Obiectivul celor de la BMW a fost să creeze un interior spațios și confortabil în care pasagerii să-și petreacă timpul cu plăcere pentru relaxare sau pentru a viziona conținut multimedia pe sistemul de entertainment al mașinii.

De asemenea, interiorul include acum un scaun confortabil cu o zonă de relaxare pentru talpa piciorului, o zonă care a primit numele Sound Zone și despre care germanii nu oferă alte detalii, dar și un ecran suplimentar. Materialele din interior sunt realizate din resurse reciclabile.

O flotă de unități i3 Urban Suite au fost deja realizate la Munchen și transportate la Las Vegas, unde vor putea fi văzute inclusiv pe străzi în perioada târgului de tehnologie.

Anterior, BMW a confirmat că va oferi la CES o demonstrație cu serviciul digital Android Auto, care va fi introdus de BMW în a doua jumătate a anului viitor pentru clienții din 20 de țări.

Via BMW

Comentarii (6)

  • In sfarsit, pot sa fiu de acord cu strategia BMW. Avand in vedere ca de mers masina nu prea merge, mai mult sta la incarcat, mi se pare de bun simt si absolut logic sa creezi la interior conditii optime pentru confort extins. Sa poata omul sa se intinda si sa stea comod in ore in sir pana se incarca bateriile.
    Poate credeti ca-mi bat joc, dar cred ca asta e si ideea din spatele noului interior.
    15 2
  • Am uitat sa precizez: vad ca are masa si veioza. Sa poata omul servi un sandwsh, o salatzik.

    As pune pariu ca masina are si o priza de 220 care duce un reshou electric pentru serile lungi de iarna cand are omul nevoie de un ceai cald.
    13 1
  • E din ce in ce mai trist ce se intimpla cu industria auto. Pentru mine e foarte important cit mai pot merge cu masina mea actuala care are 10 ani, dar ma satisfice din toate p.d.vedere.Sa stau 8 ore sa se incarce bacteria- o nemernicie.
    14 1
  • Elvila
    Doar doua locuri deci cu acelasi design ciudat ext. Si cam mult zgomot pt un scaun si o masuta
    La magazinele mele le gasiti mai ieftine ca la bmw - plus ca primiti bonus o catarama liberala sfintita la manastirea secu
    23 0
  • Elvira
    Interesant concept. BMW pare tot mai futurist si inventiv. Keep going!
    1 13
  • hey mey bmw, cutii din astea cu baterii ati ajuns sa faceti? zici ca e Heartbreak Hotel
    ma sucesc in groapa ca fost posesor de 507 de-ti cadea falca ba chiar doua am avut de fapt
    hai pa o sa mai comentez dar acu ma intorc la cazanu cu whisky de langa ala cu smoala
    17 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru