BMW Group a prezentat standul său de la Jocurile Olimpice din 2012

de Sebastian Toma
Joi, 19.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a dezvăluit standul său de din Parcul Olimpic de la Londra. Constructorul german este principalul partener al Jocurilor Olimpice din 2012.

Design-ul duce ideea pavilionului în parc – o idee victoriană – dar în locul unui pavilion, noi vedem nouă pavilioane adunate împreună pentru a forma o familie

Christopher Lee
Arhitectul principal al acestui proiect
BMW a prezentat primele imagini ale standului său din Pavilionul Olimpic din Londra. Acesta a fost realizat în urma unei competiţii între şase companii de arhitectură şi reprezintă o adăugire semnificativă la Parcul Olimpic al Jocurilor Olimpice de la Londra. Fiind parteneri oficiali ai Jocurilor Olimpice din Londra din 2012, cei de la BMW au tras toate sforile pentru a surprinde vizitatorii, construind un pavilion de 800 de metri pătraţi împărţit pe două etaje.

Etajul superior va găzdui o serie de pavilioane individuale care vor fi folosite pentru a sublinia principalele inovaţii ale celor de la BMW, în timp ce etajul inferior va găzdui o serie de exponate interactive, prezentând viziunea BMW pentru mobilitate sustenabilă.

Cei de la BMW estimează că noul pavilion va fi vizitat de peste 8.000 de persoane în fiecare zi de desfăşurare a Jocurilor Olimpice 2012. BMW Group va furniza o flotă de aproximativ 4.000 de vehicule pentru a transporta atleţii şi oficialii în cadrul Jocurilor Olimpice 2012.

Toate automobilele pe care BMW le va pune la dispoziţia oganizatorilor Jocurilor Olimpice de la Londra se vor ridica la standardele Euro 6 şi vor emite maximum 120 de grame CO2/km. Pe lângă maşini, BMW va pune la dispoziţia sportivilor întreaga gamă de biciclete BMW pentru deplasarea în Satul Olimpic, motocicletele care poartă sigla BMW urmând să fie şi ele utilizate pentru asistenţă la anumite discipline.

Via Newspress (înreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru