BMW lansează ediția specială X2 Edition GoldPlay, cu vopsea specială și accente aurii

de Tiberiu Safta
Joi, 27.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german a lansat o serie limitată a modelului X2, numită Edition GoldPlay. Această versiune va fi disponibilă în Europa din martie și va avea o vopsea specială, precum și accente aurii.

BMW a lansat o ediție specială a crossover-ului X2, numită Edition GoldPlay. Exemplarele din această serie limitată vor avea accente și finisaje vopsite în culoarea aurie, atât la exterior, cât și la interior. Mai mult, constructorul bavarez oferă și o culoare specială, verde San Remo, care este specifică acestei ediții.

La exterior, conturul grilei frontale este vopsit într-un accent auriu, capacele oglinzilor exterioare sunt vopsite și ele într-o nuanță aurie, iar conturul auriu se regăsește și de-a lungul portierelor.

De asemenea, accente ale acestei culori se regăsesc și pe jantele de 19 inch. Opțional, clienții pot opta și pentru jante mai mari, de 20 de inch.

BMW oferă și opțiunea de a renunța la accentele aurii de pe caroserie, însă clienții care optează pentru acest lucru nu vor putea beneficia de vopseaua verde exclusivă. Astfel, la această alegere, numai jantele vor avea accente aurii.

La interior, scaunele au cusături colorate, aurii bineînțeles, la fel și bordul cu o planșă special desenată în dreptul pasagerului din față.

Asemenea cusături se pot vedea atât pe uși, cât și în consola centrală.

Noua ediție limitată X2 este oferită exclusiv cu pachetul M Sport. Asta înseamnă o gardă la sol mai joasă cu 10 milimetri față de un X2 standard și o direcție incisivă pentru o senzație dinamică la condus.

Ca motorizări, X2 Edition GoldPlay dispune de toată gama de propulsoare convenționale și hibride al crossover-ului, inclusiv motorul twin-turbo de 306 cai putere pentru versiunea X2 M35i.

Noul BMW X2 Edition GoldPlay va fi disponibil începând cu luna martie. Noul BMW X2 Edition GoldPlay va fi oferit cu toate variantele de sistem de propulsie disponibile.

via BMW

Comentarii (5)

  • Edikkk
    Contur, grilă, cusături, culoare,....

    Dar cu noxele care generează cancere pulmonare, nimic?

    Dar cu schimbul anual de ulei artificial poluant, nimic ?
    1 3
  • sa fie cu haur zic ... sa se vada ca e pe opulenta, nu pentru toti sarakii ...
    1 0
  • Pe pachetele de țigări scrie mai mare cancer și alte chestii “de bine” decât marca care le-a produs inclusiv cu poze exemplificative… și totuși exista, se cumpara si se folosesc.
    Nu înțeleg ce ai vrea sa spună… toți știm ca mașinile poluează și trebuie schimbat uleiul… și ce?
    1 1
  • Edikkk
    Dutz... un litru de ulei poluează un milion de litri de apă potabilă

    Înţelegi gravitatea??!

    La 1 miliard de maşini, dacă schimbi doar 1 litru pe an de ulei, vorbim de 1 miliard de litri de ulei care potenţial poate polua un milion de miliarde de litri de ulei

    Got it?
    1 2
  • atunci e clar ca tu ai baut multi litri de ulei care ti-au afectat neuronii si asa firavi din nastere.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru