BMW lansează noile X3 și X4 facelift. Versiunile M și M Competition au acum mai mult cuplu

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 09.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW X3 și X4 facelift au debutat oficial cu îmbunătățiri estetice și mai mult cuplu pentru versiunile de performanță M și M Competition. Lansarea pe piață a noilor modele este programată pentru luna august.

După ce prototipurile au tot fost văzute în teste, acoperite de camuflaj, noile BMW X3 și X4 facelift au debutat acum oficial.

ÎMBUNĂTĂȚIRI ESTETICE MINORE

Îmbunătățirile de design includ faruri și stopuri mai înguste, o grilă frontală de dimensiuni mai mari și spoilere ușor restilizate. Pachetul exterior M Sport le oferă celor două SUV-uri un plus de sportivitate, iar versiunile X3 M și X4 M au primit și ele bare de protecție noi, cu prize de aer mai mari.

La interior, consola centrală a fost preluată de la Seria 4. Ambele vin în standard cu un display central de 10.25 inch, iar sistemul BMW Live Cockpit Professional (cu ecrane de 12.3 inch pentru instrumentarul de bord și sistemul multimedia) este opțional.

Noile X3 M și X4 M facelift vin dotate cu scaune sport îmbrăcate în piele Merino, logo-uri M iluminate și volan sport M.

Gama de motorizări include trei propulsoare diesel și trei pe benzină. Toate unitățile cu patru și șase cilindri vin acum în compania unui sistem micro-hibrid la 48V.

Puterea agregatelor variază între 184 și 360 de cai putere. BMW X3 poate fi comandat, în continuare, și în versiunea plug-in hybrid cu o autonomie electrică de până la 50 de kilometri.

Toate versiunile de motorizare vin alături de o transmisie automată Steptronic cu opt rapoarte. X3 M40i, X3 M40d și toate modelele X4 sunt dotate cu transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte.

MAI MULT CUPLU PENTRU VERSIUNILE M ȘI M COMPETITION

În ceea ce privește versiunile de performanță X3 M și X4 M, motorul de 3.0 litri cu care sunt echipate dezvoltă în continuare 480 de cai putere, sau 510 dacă vorbim de versiunea M Competition. Cuplul ambelor versiuni a crescut, însă, cu 20, respectiv 50 Nm. În consecință X3 M Competition are 650 Nm.

Acest lucru permite o îmbunătățire de 0.3 secunde pentru repriza 0-100 km/h. Viteza maximă rămâne limitată la 250 km/h, sau 285 km/h dacă este bifat pachetul M Driver opțional.

Așa cum spuneam, noile BMW X3 și X4 facelift vor fi lansate pe piață în luna august a acestui an.

via BMW

Comentarii (6)

  • Așteptăm
    X1, X2, X5, X6, X7, X8 și X9.
    Hai, că se poate!
    3 3
  • Nu-mi place artificiul de la lampile spate la X3, parca nu este de acolo, in rest fără surprize, nu s-au aruncat cu alte experimente pentru că este cel mai vandut model Bmw in prezent, in luptă strânsă cu seria 3.
    7 1
  • @asteptam
    Numarasi pan' la 10 exact ca posesorul tipic de Bmw!
    8 1
  • Seriff
    ''Gama de motorizări include trei propulsoare diesel și trei pe benzină.''
    Daca vede Fanel se duce cu primul avion electric la Bruxelles sa protesteze, iar pe drum poarta masca de gaze.
    11 2
  • @asteptam esti o trompeta na-i inteles nimic
    0 2
  • Tot e bine că a-i înțeles matale!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru